Παρασκευή, Νοεμβρίου 24

O καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr