Η πλειονότητα αυτών των διευθύνσεων, οι οποίες είναι διευθύνσεις επικοινωνίας ατόμων που συνδέονται με offshore εταιρείες, εντοπίζονται γεωγραφικά στην Αθήνα, Πειραιά, Εκάλη, Πολιτεία,  Διόνυσος, Παλαιό καi Νέο Φάληρο, Μαρούσι, Γλυφάδα,  Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Βουλιαγμένη, Βούλα, Ελληνικό, Χαλάνδρι, Άλιμος,  Bριλήσια, Ψυχικό,Νέα Ερυθραία. Όχι δεν εντοπίζονται σχετικές διευθύνσεις στα Σεπόλια,Αιγάλεω,Περιστέρι,Νίκαια,Δραπετσώνα κλπ. Οι Έλληνες εκλεκτοί κύριοι και κυρίες των paradise papers είναι όλοι τους μέλη της «συμμορίας του ευρώ».
Αναζητώντας τη λέξη «Ελλάδα» ανάμεσα στα 6,5 εκατομμύρια έγγραφα που διέρρευσαν από τα εταιρικά μητρώα των 19 δικαιοδοσιών μυστικότητας, εντοπίστηκαν περισσότερα από 6000 που περιείχαν τον συγκεκριμένο όρο. Αυτά προέρχονται από 13 δικαιοδοσίες. Κύριος προορισμός των Ελλήνων μεγαλοφοροφυγάδων είναι η Μάλτα η οποία ζει σχεδόν αποκλειστικά από το μαύρο χρήμα που εισέρχεται αφορολόγητο στη χώρα από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθούν η Αρούμπα, οι Μπαχάμες, τα Μπαρμπέιντος, οι Βερμούδες, οι Νήσοι Κούκ, η Ντομίνικα, η Λαμπουάν, τα νησιά Μάρσαλ, το νησί Νέβις και η Αγία Λουκία.
Πολλές φορές, σε αυτού του είδους τα έγγραφα που προέρχονται από εταιρικά μητρώα ο όρος Ελλάδα συναντάται στις διευθύνσεις επικοινωνίας που δηλώνουν οι μέτοχοι, οι διευθυντές ή άλλοι συνδεόμενοι με τις εταιρείες αυτές. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των εγγράφων αποκαλύπτει στοιχεία για offshore ελληνικών συμφερόντων. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες εντοπίζονται στα αρχεία που προέρχονται από το μητρώο της Μάλτας, όπου ο όρος Ελλάδα εντοπίστηκε σε 5.553 έγγραφα. Ακολουθούν οι Μπαχάμες (539 έγγραφα), τα Μπαρμπέιντος (222), οι Βερμούδες (33), η Αρούμπα (10), τα νησιά Μάρσαλ (8 έγγραφα), η Λαμπουάν (7), το Νέβις (5), η Ντομινίκα (3), η Αγία Λουκία (1).
Καλό θα ήταν να ξεσκεπάζονταν οι καλοί αυτοί Έλληνες μεγαλοφοροφυγάδες, πράγμα που φαίνεται μάλλον απίθανο.http://odosdrachmis.gr/