Τετάρτη, Νοεμβρίου 1

Με ταξί στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη - Οι άσεμνες χειρονομίες και το διαζύγιο (pics)

Η Βίκυ Σταμάτη ύψωσε το... μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους και γύρισε στη φυλακή


Στο Εφετείο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή της από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, η κυρία Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν με μια και μόνο κίνηση.
Αυτή την φορά δεν φώναξε απλά σήκωσε το... μεσαίο της δάχτυλο!
Η ψυχολογική κατάσταση της Βίκυ Σταμάτη δεν είναι καθόλου καλή μετά την απόφαση του δικαστηρίου που διατάζει την επιστροφή της στη φυλακή για τις μίζες στα εξοπλιστικά.
Τόσο χθες το απόγευμα όσο και σήμερα το πρωί, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Βίκυ Σταμάτη κάτω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι για μία δήλωση. Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της σήμερα το μεσημέρι για να την πάρουν και να τη συνοδεύσουν πάλι στη φυλακή, εκείνη αρνήθηκε να τους ακολουθήσει αν δεν έφευγαν οι δημοσιογράφοι.
Κλείστηκε λοιπόν, στο διαμέρισμά της και φώναζε ότι δεν θα έβγαινε, αν δεν έφευγαν.
Όταν τελικά οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, η ίδια, συνοδεία των αστυνομικών κατέβηκε από το διαμέρισμα της και αφού έκανε την άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους μπήκε στο ταξί που την περίμενε.


Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου
Η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου
Το δελτίο Τύπου της Ν. Αγαπηνός (δικηγορικής εταιρείας στην οποία η Β. Σταμάτη έχει αναθέσει την υπόθεση διαζυγίου) αναφέρει:
«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.
Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.
Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».
http://www.koutipandoras.gr/