Τετάρτη, Νοεμβρίου 22

Αναποδιές στο ντεφιλέ της Victoria’s Secret στη Σανγκάη

5926c187012b0020008b45fa
Η αμερικανίδα σταρ της πασαρέλας Τζίτζι Χαντίντ ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή της στο ετήσιο ντεφιλέ της Victoria’s Secret που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη Σανγκάη, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στην Κίνα βίντεο που τη δείχνει να μιμείται τη σχιστομάτα.

Η ανακοίνωση είναι η δεύτερη αναποδιά για την αμερικανική εταιρία εσωρούχων ενόψει του μεγάλου θεάματος που ετοιμάζει για τις 20 του μήνα στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.
Τέσσερις καλλονές –τρεις Ρωσίδες και μια Ουκρανή– δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν βίζα για να ταξιδέψουν στην Κίνα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.
Η 22χρονη Τζίτζι Χαντίντ, ένα από τα πέντε πιο ακριβοπληρωμένα τοπ-μόντελ παγκοσμίως, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes, δεν έδωσε καμιά εξήγηση για την ακύρωση της συμμετοχής της.
«Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάω στην Κίνα φέτος», έγραψε στο λογαριασμό τη στο Twitter. «Αγαπώ την οικογένειά μου Victoria’s Secret και νοητά θα είμαι μαζί με όλα τα κορίτσια!».
Με την αποχώρηση της Χαντίντ από τη συγκεκριμένη επίδειξη της νέας κολεξιόν εσωρούχων αποτρέπεται ένας πιθανός όλεθρος όσον αφορά τις δημόσιες σχέσεις της Victoria’s Secret, που ελπίζει να εισχωρήσει στον κλάδο των ακριβών εσωρούχων της κινεζικής αγοράς.
Η εταιρία εγκαινίασε πρόσφατα στην Κίνα τα πρώτα της καταστήματα και το ντεφιλέ της Δευτέρας είναι το πρώτο της που οργανώνει εκτός των ΗΠΑ και της Ευρώπης.
.rizopoulospost.com