Τετάρτη, Νοεμβρίου 22

Δεν θα ντυθεί φέτος «αγγελάκι» για την Victoria’s Secret η Κένταλ Τζένερ

kendall-jenner-victorias-secret-fashion-show-2015-1
Η Kendall Jenner είναι το top model της οικογένειας Kardashian που έχει κατακτήσει τον κόσμο τη μόδας και μάλιστα θέλουν να την ανακηρύξουν και fashion icon της δεκαετίας. Πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες καμπάνιες μόδας του κόσμου και περπατάει στις πασαρέλες που θα ονειρευόταν κάθε μοντέλο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν μέχρι πέρσι και το show της Victoria’s Secret. Το φετινό το
catwalk,θα γίνει στις 28 Νοέμβρη στη Σαγκάη και ήδη έχουν κλείσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας.
Αυτό που μας έκανε να παραξενευτούμε είναι ότι η Hailey Baldwin και η Izabel Goulart δεν κατάφεραν να πάρουν το πάσο για το λαμπερό show, παρόλο που πέρασαν από casting. Επιπλέον, δεν είδαμε καν την Kendall Jenner να δίνει το παρών στα γραφεία του brand με σκοπό να παραλάβει τα γνωστά φτερά που φορούν οι Άγγελοι. Και όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί. Την απάντηση βέβαια τη βρήκαμε όταν γυρίσαμε το χρόνο λίγο πίσω.
Η Kendall είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο του brand εσωρούχων La Perla. Έχει φωτογραφηθεί για τις δύο τελευταίες καμπάνιες και επίσης σε πολλές εμφανίσεις της φοράει ρούχα-εσώρουχα του brand. Οπότε, μπορείς να καταλάβεις ότι από τη στιγμή που ήδη εκπροσωπεί έναν οίκο εσωρούχων, είναι απίθανο να συμμετέχει στο show ενός “αντιπάλου”.
kendall-jenner-la-perla-ad-00