Πέμπτη, Νοεμβρίου 30

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ! (VIDEO)

Ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί, αποτελεί το λαθρομεταναστευτικό για την χώρα μας, με όλο και περισσότερους Ελληνες (επιτέλους!) να ξυπνούν από τον λήθαργο στον οποίο είχαν περιπέσει, αντιλαμβανόμενοι την εκρηκτική διάσταση που έχει ήδη λάβει -και στο μέλλον σε μεγαλύτερο βαθμό- η ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης.

Οι κάτοικοι της Ειδομένης απέκλεισαν το Σάββατο τη γέφυρα του Αξιού ποταμού. Οι Έλληνες κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη εκκένωση του καταυλισμού, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 13.000 λαθροεισβολείς.
Στο Κιλκίς, στο ύψος του βενζινάδικου στο Πολύκαστρο, πάνω από 500 λαθρομετανάστες με μία προκλητική κίνηση απέκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου υπήρξε ένταση μεταξύ των Ελλήνων οδηγών και τον διαμαρτυρόμενων.
Για τον ίδιο λόγο μετανάστες προχώρησαν στον αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος του Λιμνότοπου. Οι διαμαρτυρόμενοι επέτρεπαν (!) τη διέλευση αυτοκινήτων και λεωφορείων, όχι όμως και φορτηγών, οι οδηγοί των οποίων κινήθηκαν μέσω παρακαμπτήριων δρόμων. Δηλαδή οι λαθρομετανάστες επιβάλλουν πλέον τους δικούς τους κανόνες με τις Ελληνικές Αρχές να είναι παντελώς αμέτοχες.


Την ίδια ώρα βέβαια που οι λαθροέποικοι κάνουν με τα »κρεμμυδάκια» την ελληνική νομοθεσία, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου, το ελλαδικό κράτος ρίχνει ξύλο στους Ελληνες, διότι ξεσηκώνονται κατά των μεταναστών.
Συγκεκριμένα άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων της Χίου και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση λαθρομεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής.
Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.
Είναι να απορεί κανείς και με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αλλά και με τους ΜΑΤ. Δεν έχουν καμία τύψη, κανένα ίχνος ντροπής όταν σηκώνουν το χέρι τους κατά των συμπατριωτών τους;
Να διευκρινίσουμε, ότι όταν επικρίνουμε την αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε το σύνολο των αστυνομικών ή των αξιωματικών, οι οποίοι με το παραπάνω εκτελούν το καθήκον τους, αλλά εννοούμε την Ανώτατη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και την ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ που έδωσε αυτές τις εντολές.
Φανταστείτε βέβαια να έκαναν την παραμικρή “επίθεση» τα ΜΑΤ κατά των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ…Όποιος πιστεύει ότι μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών και ανθελλήνων, αρνητών της Φυλής και του Πολιτισμού τους,, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, θα έδινε ποτέ τέτοιες εντολές εις βάρος των αθρομεταναστών πλανάται.
Δείτε τα βίντεο τς ντροπής


Το βίντεο που επίσης μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση, είναι το επεισόδιο με οδηγό φορτηγού το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων.
Τα λόγια του οδηγού, όπου οι λαθρομετανάστες δεν τον άφησαν να περάσει και να βγάλει το μεροκάματο συγκλονίζουν: «Στη χώρα μου είμαι ρε! Τι πράγματα είναι αυτά; Κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας ρε! Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας!»
Δείτε το βίντεο

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ βέβαια τον παρουσίασαν ως ρατσιστή και ακραίο. Είδαμε σε δελτία ειδήσεων τίτλους όπως: »Πολύκαστρο: Οδηγός νταλίκας πήγε να πέσει πάνω στους πρόσφυγες!» »Έλληνας οδηγός νταλίκας που έφτασε στο σημείο άρχισε να φωνάζει για να τον αφήσουν να περάσει. Ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, και τότε πήρε… φόρα με το όχημά του και πήγε να πέσει πάνω στους σταματημένους πρόσφυγες!»
Δεν υπάρχει πια καθόλου ντροπή ;

 .ithesis.gr