Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-- Το γαδολίνιο χρησιμοποιείται ευρέως ως συστατικό σκιαγραφικών μέσων απεικόνισης στις μαγνητικές τομογραφίες και σχηματίζει οξείδιο και άχροα άλατα, τα διαλύματα των οποίων δείχνουν φάσμα απορρόφησης μόνο στο υπεριώδες, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Τσακ Νόρις: «Παράτησα την καριέρα μου, για να κρατήσω ζωντανή τη γυναίκα μου»--Έχει καταθέσει αγωγή κατά των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, ουσία που περιείχε η ένεση.


Για την ασθένεια της γυναίκας του Τζένα μίλησε για πρώτη φορά ο Τσακ Νόρις, υποστηρίζοντας πως αυτή προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητικής τομογραφίας.

Η 54χρονη σύζυγος του ηθοποιού πάσχει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα. Ο Τσακ Νόρις αναφέρει πως το πρόβλημα προκλήθηκε από την ένεση που της έγινε πριν από εξέταση. «Μέσα σε λίγες ώρες μετά το πρώτο τρύπημα ένιωθα ότι όλο μου το σώμα καιγόταν- σαν να είχε οξύ.
Και το κάψιμο συνέχισε να απλώνεται…», είπε η Τζένα μιλώντας για το τι έγινε μετά την εξέταση.
Οπως αναφέρει, πέρασε πέντε μήνες στο κρεβάτι και χρειάζονταν συνεχώς φροντίδα, με τον ηθοποιό να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.
Ο Τσακ Νόρις επισήμανε πως άφησε τα πάντα στην άκρη για τη σύζυγό του. «Παράτησα την κινηματογραφική καριέρα μου ώστε να επικεντρωθώ στην Τζένα. Όλη μου η ζωή αφιερώθηκε στο να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε.
Το ζευγάρι υποστηρίζει πως ξόδεψε περίπου δύο εκατ. ευρώ για τη θεραπεία της Τζένα.
«Ηταν ένα άσχημο μυστικό που κρατήθηκε κρυμμένο – κάτι που ο Τσάκ και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε», δήλωσε η 54χρονη, η οποία έχει καταθέσει αγωγή κατά των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, ουσία που περιείχε η ένεση.
Το γαδολίνιο σχηματίζει οξείδιο και άχροα άλατα, τα διαλύματα των οποίων δείχνουν φάσμα απορρόφησης μόνο στο υπεριώδες, σύμφωνα με τη Wikipedia. Χρησιμοποιείται ευρέως ως συστατικό σκιαγραφικών μέσων απεικόνισης στις μαγνητικές τομογραφίες.
Πηγή: iefimerida.gr