Λεφτά υπάρχουν: 120.000 ευρώ το μήνα κοστίζουν δύο διευθυντές καναλιών επειδή γλύφουν τον κώλο του Τσίπρα ως παρατρεχάμενοί του

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ 9,84 ΓΙΑ ΤΑ .....ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ !

Λεφτά υπάρχουν: 120.000 ευρώ το μήνα κοστίζουν δύο διευθυντές καναλιών

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτά στα κανάλια; Μπορεί να μην υπάρχουν για όλους… Υπάρχουν όμως για κάποιους εκλεκτούς διευθυντές και τους παρατρεχάμενους τους! Μένει τουλάχιστον να αποδειχθεί αν θα τα φέρουν και πίσω!

Αφού η διευθυντική ομάδα σε κανάλι εθνικής εμβέλειας την οποία αποτελούν 2 στελέχη (και ολογράφως δυο) κοστίζουν μαζί με τους συνεργάτες τους 120.000 ευρώ το μήνα!
Το ποσό είναι τεράστιο για την εποχή και φυσικά σε συνδυασμό με τη διαφημιστική δαπάνη, αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης που είναι κάτω από τη βάση!
Συγκεκριμένα λοιπόν ο επικεφαλής του σταθμού μαζί με τους τέσσερις συνεργάτες του εισπράττει το μήνα 65.000 ευρώ, όπερ σημαίνει ότι η στελεχάρα βάζει στην τσέπη περίπου 45.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ οι συνεργάτες του.
Ενώ το έτερο διευθυντικό στέλεχος μαζί με την ομάδα των δυο συνεργατών εισπράττουν το μήνα 55.000 ευρώ.
Πηγή: enimerosi24.gr