Για να μη τρελαθούμε εντελώς....Συνέντευξη Χρυσοχοϊδη πως πιάσανε την “17 Νοέμβρη”»! Μας πουλά παραμύθι ακόμη και ο Χρυσοχοϊδης...ΕΛΕΟΣ ! -Ας μη ήταν τόσο μαλάκας ο Σάββας Ξηρός να σκάσει στα χέρια του η βόμβα, που αποτέλεσμα το κλειδί για την σύλληψη της ομάδας, και ας μη πήγαινε αυτοβούλως να παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ ο Κουφοντίνας και θα σου 'λεγα εγώ αν ποτέ τους πιάνανε ...ακόμη θα τους έψαχναν οι Χρυσοχοιδηδες..

Χρυσοχοϊδης στην “Αυτοψία”: «Πώς πιάσαμε την “17 Νοέμβρη”»....και μετά; -Ε, μετά ήρθαν οι μέλισσες.....

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποκαλύπτει στον Αντώνη Σρόιτερ πώς επί των ημερών του έπιασαν ένα προς ένα όλα τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Τι αποκαλύπτει για ένα άγνωστο περιστατικό, που τον σημάδεψε για όλη του τη ζωή και τον ώθησε να κηρύξει τον πόλεμο στην Τρομοκρατία, όταν ο πατέρας του Κωστή Περατικού, Μιχάλης, μπήκε στο γραφείο του ξαφνικά;

Απαντά, για πρώτη φορά, στην ερώτηση εάν δόθηκαν φάρμακα στον Σάββα Ξηρό για να ομολογήσει, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς και για το εάν έγιναν κάποιου είδους «συμφωνίες» με τους κατηγορούμενους.

Μιλά, επίσης, για το τι απέγινε το ιστορικό 45άρι και η γραφομηχανή της Οργάνωσης.
Ο πρώην Υπουργός απαντά και στο ερώτημα εάν υπήρχαν γυναίκες στην «17 Νοέμβρη» και τι κατέθεσαν οι 152 μάρτυρες.
Τέλος, θυμάται και περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» τη δραματική μέρα που ο φίλος και στενός του συνεργάτης έπεσε νεκρός από βόμβα, λίγα μέτρα από το γραφείο του.
«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Αυτή την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 24:00, στον Alpha.

Σ.σ:Μη χάσετε ένα ωραίο παραμύθι....