Έχουν τρελαθεί; Δίνουν στα 18χρονα επίδομα και αφήνουν τις πιο μεγάλες ηλικίες άνεργους που έχουν υποχρεώσεις με μικρά παιδιά οικογενειάρχες χωρίς επίδομα; Τους έχει σαλέψει όλους; Και οι μαλακοπίτουρες δημοσιογράφοι γιατί αυτό δεν το αναφέρουν δεν είναι εξωφρενικό; ΑΙΣΧΟΣ !

..η έμπνευση αυτή της ήρθε ξαφνικά, ή την βοήθησαν κι άλλα...άπλυτα σαΐνια;;

Επίδομα 400 ευρώ σε κάθε άνεργο18 έως 24 ετών

«Ανάσα» για χιλιάδες νέους ανέργους - Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, θα χορηγηθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 400 ευρώ, σε κάθε εγγεγραμμένο στον ΟΑΕΔ, μη επιδοτούμενο άνεργο, ηλικίας 18 έως 24 ετών.
Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (16/12/2017) η Έφη Αχτσιόγλου.
Προϋπόθεση για τη λήψη της ενίσχυσης, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, είναι ο άνεργος να ήταν εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ την 31η Οκτωβρίου 2017 και να εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιότητα του ανέργου έως σήμερα.
Οι δυνητικοί δικαιούχοι του Επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης ανέρχονται σε περίπου 55.000 άτομα και για τη χορήγηση του ποσού έχει δεσμευθεί κονδύλι άνω των 20.000.000 ευρώ.