Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο, προσφέρει η έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «το Ναύπλιο 1900-1960»

Έκθεση φωτογραφίας για τ’ Ανάπλι του προηγούμενου αιώνα

Έκθεση φωτογραφίας για τ’ Ανάπλι του προηγούμενου αιώνα

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο, προσφέρει η έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «το Ναύπλιο 1900-1960», που συνδιοργάνωσαν ο σύλλογος «Παλαμήδης» και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, μέχρι 10 Δεκέμβρη στο Βουλευτικό Ναυπλίου.


Στη συνέχεια η έκθεση θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του συλλόγου και απ ότι ανακοινώθηκε στα εγκαίνια, όλο αυτό το σπουδαίο υλικό θα εκδοθεί σε λεύκωμα.

Η έκθεση αυτή, ξεκίνησε από μια ιδέα του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, ενώ αντίστοιχη έκθεση με διοργανωτή το σύλλογο Δαναό θα γίνει σύντομα στο Άργος.

Την έκθεση στο Βουλευτικό του Ναυπλίου εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ενώ μίλησαν για αυτήν ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος, ο κ. Χειβιδόπουλος και ο πρόεδρος του «Παλαμήδη» Θεοδόσης Σπαντιδέας.

Μέσα από μεγάλο αριθμό ασπρόμαυρων φωτογραφιών ο επισκέπτης ταξιδεύει στο Ναύπλιο προηγούμενων δεκαετιών, σε δρόμους, μνημεία, ανθρώπους και γενικά στη ζωή μιας άλλης εποχής.

Και το ευτύχημα για τ' Ανάπλι είναι πως – σε ότι αφορά την παλιά πόλη- κράτησε αναλλοίωτη αυτή την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του