Συνελήφθη ο 25χρονος "Δράκος" των Αμπελοκήπων – Του την...έδινε ο ήχος των γυναικείων τακουνιών όταν άκουγε εριθεζόταν και τις ακινητοποιούσε.

Κυνηγούσε γυναίκες λεπτές με κολάν και ψηλά τακούνια

Ο νεαρός άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων...
Μια περιοχή με έντονη την παρουσία φοιτητόκοσμου καθώς εκεί βρίσκονται πολλά μπαρ, μεζεδοπωλεία και ταβερνάκια, μια περιοχή με εύκολη πρόσβαση λόγω και του μετρό.


Ο 25χρονος “Δράκος” έμενε στη Νέα Σμύρνη και όταν έπεφτε το σκοτάδι, πήγαινε με το αυτοκίνητό του στους Απελόκηπους και “την έπεφτε” σε γυναίκες.

Του άρεσαν αυτές που φορούσαν κολάν ή μίνι και παπούτσια με ψηλά τακούνια. Μόλις έβλεπε μία γυναίκα ντυμένη έτσι, “ερεθιζόταν” και έβαζε μπρος το άρρωστο σχέδιο του.

Άρπαζε τα θύματά του από το λαιμό και αφού τα ακινητοποιούσε, τα έγδυνε. Στη συνέχεια χάιδευε τις γυναίκες που στα γεννητικά τους όργανα.

Σε βάρος του έχουν γίνει τουλάχιστον 7 καταγγελίες. Η δράση του ξεσκεπάστηκε από κάμερες ασφαλείας στις οποίες έχουν καταγραφεί οι άσεμνες, βίαιες πράξεις του 25χρονου.

Τον τρόμο σκορπούσε σε ανυποψίαστες γυναίκες ένας 25χρονος στους Αμπελοκήπους. Ο νεαρός, ο οποίος έμενε στην Νέα Σμύρνη, τις μεταμεσονύκτιες ώρες πήγαινε με το αυτοκίνητό του στους Αμπελοκήπους και παρενοχλούσε γυναίκες.