Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !

Σκληρή επίθεση στην προδοτική κυβέρνηση έκανε ο Σπύρος-Άδωνις: «Δεν υπάρχει Τσίπρας – Είναι τηλεκατευθυνόμενο αστροπελέκι της ΤΡΟΙΚΑΣ !

αδωνις
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίπρας είναι από άλλον πλανήτη». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα ψέμματα του πρωθυπουργού τονίζοντας οτι «έδειξε στον ελληνικό λαο ποιος πραγματικά είναι».

Έκανε δε ειδική αναφορά στην περικοπή του ΕΚΑΣ. «Μας κατηγορεί ο κύριος Τσιπρας ότι εξαιτίας μας χάθηκαν μονάδες από το ΑΕΠ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε οτι «είναι ψέμα, οι νεοδημοκράτες όταν το ακούν θα πρέπει να εξεγείρονται».
Υπογράμμισε ότι καμιά αλλαγή δεν έχουν πετύχει παρά μόνον από το να πουν την τρόικα θεσμούς και να πάνε τους δανειστές στο Χίλτον. Αναφέρθηκε στη δήλωση του πρόεδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ότι τον Σαμάρα έριξε η τρόικα και πως τώρα για τους δικούς της σκοπούς, η τρόικα στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Επεσήμανε, επίσης, ότι δεν πρέπει πότε να αφήνουμε στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μονοπωλούν την κοινωνική ευαισθησία, «αυτό δεν τους το χαρίζουμε».
Δήλωσε δε ότι «η αριστερά αγαπάει το λαό στα λόγια, εμείς στα έργα». Τόνισε μάλιστα ότι ο Γιάννης Βρούτσης, είπε, ότι αρνήθηκε επί υπουργίας του το κόψιμο ΕΚΑΣ. «Δεν υπάρχει ο Τσίπρας, είναι από άλλον πλανήτη αυτός» τόνισε και πρόσθεσε πως «άλλα έλεγε πριν, πως δεν θα ψηφίσει κανείς το κόψιμο των επιδομάτων».