Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

"Ήμουν βίζιτα, έβγαζα 3.000 το βράδυ"!


Απίστευτη αποκάλυψη από διάσημη κωμικό! Έκανε επί χρόνια το αρχαιότερο επάγγελμα, βγάζοντας τρελά χρήματα! Τι άλλο παραδέχθηκε σε δηλώσεις της; Θα τρίβεις τα μάτια σου!


Η πολύ γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία κωμικός, Miranda Kane, δεν ντρέπεται και γι΄ αυτό και δε διστάζει σε συνέντευξή της στη Mirror να παραδεχθεί και να αποκαλύψει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.
«Όταν ήμουν 18 ετών ήθελα να αποκτήσω πολλά και γρήγορα. Δεν με ένοιαζε ο τρόπος αλλά ο τελικός σκοπός. Έτσι μπήκα στην ερωτική βιομηχανία και μάλιστα όχι σε έναν απλό κλάδο της: Τα παραπανίσια κιλά μου αποτελούσαν τρομερό φετίχ για πολλούς από τους πελάτες μου, που πλήρωναν αδρά για να τους κάνω διάφορα με το… βάρος μου!
Μπορούσα να βγάλω έως και 2.000 λίρες σε μια νύχτα ικανοποιώντας κάποιες πολύ περίεργες φαντασιώσεις!
Ας πούμε ένας πελάτης με πλήρωσε μόνο και μόνο για να κάθομαι γυμνή πάνω του για τρεις ώρες, να βλέπω τηλεόραση και να τρώω πίτσα! Αποσύρθηκα τα 2011, καθώς είδα τα πάντα και έβγαλα αρκετά χρήματα από αυτό. Πλέον, μπορώ να πω πως τα έχω δει όλα και μάλιστα δεν ντρέπομαι να πω πως αρκετές από τις ροζ ιστορίες τις χρησιμοποιώ και στα stand up comedies μου».
dovites.