Κυριακή, Δεκεμβρίου 31

Τζέιν Φόντα: Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ούτε ως τα 30

«Υπέθετα ότι δεν θα ζούσα πολύ και ότι θα πεθάνω μόνη μου και εξαρτημένη από κάτι»
Τζέιν Φόντα: Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ούτε ως τα 30
Είναι μια από τις πιο διάσημες και καταξιωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Τζέιν Φόντα που έγινε 80 ετών την περασμένη εβδομάδα κάτι που όπως λέει η ίδια, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα συνέβαινε, καθώς περίμενε να έχει πεθάνει το πολύ ως τα 30 της!

«Ποτέ δεν σκεφτόμουνα πώς θα είναι τα 30», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People που κυκλοφόρησε χθες. «Υπέθετα ότι δεν θα ζούσα πολύ και ότι θα πεθάνω μόνη μου και εξαρτημένη από κάτι. Δεν πίστευα ότι θα ζούσα τόσο πολύ, ότι θα ήμουν γεμάτη ζωή και υγιής και ότι ακόμη θα δούλευα. Είμαι ευγνώμων», προσθέτει.
Η μητέρα της αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών και την ίδια χρονιά ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε. Ως έφηβη ήταν βουλιμική, κάποια περίοδο της ζωής της ήταν χρήστης ναρκωτικών, ενώ όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της, όταν ήταν παιδί ήταν θύμα βιασμού.
Η Τζέιν Φόντα κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ το 1972, στα 35 της για την ταινία «Klute» και το δεύτερο το 1978 για το «Coming Home».
«Είμαι ευγνώμων που πέρασα τα 80», λέει στο People. «Είμαι λιγότερο επικριτική, συγχωρώ, αυτό δεν ίσχυε πάντα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος», καταλήγει.