Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27

4 βήματα για να μη σας φεύγει το κραγιόν

]lipets.jpg
Η celebrity makeup artist από τη Νέα Υόρκη, Troy Surratt, αποκαλύπτει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να παραμείνει κραγιόν στη θέση του. Και είναι απλούστατα!
Βήμα 1ο: Προετοιμασία

Το χρώμα δεν μπορεί να παραμείνει σταθερό εάν τα χείλη ξεφλουδίζουν. Θα πρέπει πάντα, πριν βάλετε το κραγιόν σας να κάνετε ένα πήλινγκ στην περιοχή. Ετοιμάστε ένα σπιτικό scrub με ζάχαρη και νερό ή αγοράστε ένα ειδικό προϊόν.

Βήμα 2ο: Primer
Δημιουργήστε μια ουδέτερη βάση για την απόχρωση του κραγιόν σας, εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα του foundation που προτιμάτε στα χείλη σας. Έτσι θα δημιουργήσετε την καλύτερη βάση, ώστε το χρώμα των χειλιών σας να διαρκέσει.

Βήμα 3ο: Απορρόφηση
Διαχωρίστε ένα δίφυλλο χαρτομάντιλο σε δύο κομμάτια. Μετά την εφαρμογή του κραγιόν, ταμπονάρετε  τα χείλη σας με ένα από τα κομμάτια και στη συνέχεια εφαρμόστε άλλο ένα στρώμα κραγιόν. Πάρτε το δεύτερο φύλλο, καλύψτε τα χείλη και «περάστε» τα με διάφανη πούδρα (πάνω από το χαρτί), χρησιμοποιώντας ένα χνουδωτό πινέλο.  Η πούδρα θα απορροφήσει την υπερβολική υγρασία και το χρώμα θα παραμείνει σταθερό, χωρίς να ξεφεύγει από το περίγραμμα και να προκαλούνται μουντζούρες.

Βήμα 4ο: Προστασία
Εφαρμόστε κονσίλερ με ένα πινέλο, γύρω από το περίγραμμα των χειλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα «τείχος» που θα εμποδίζει το κραγιόν σας από το να βγει… εκτός.
 stogiatro.gr