Ο χρόνος έχει σταματήσει στο εγκαταλελειμμένο Ολυμπιακό Χωριό του Χίτλερ που καθιέρωσε την ολυμπιακή φλόγα ξανά!

Ο χρόνος έχει σταματήσει στο εγκαταλελειμμένο Ολυμπιακό Χωριό του Χίτλερ που καθιέρωσε την ολυμπιακή φλόγα ξανά!
Η κομμουνιστική προπαγάνδα και τα ιστορικά ψέμματα δεν έχουν όρια,κομμουνισμός = μασονία,κάθε αναφορά στην τότε Γερμανία ειναι γεμάτη απο προπαγάνδα που υποκινείτε απο Εβραίους που αιματοκύλησαν την Ευρώπη αφου ηδη απο το 1933 είχαν κηρύξει πόλεμο στην Γερμανία που έβγαλε δικό της νόμισμα και έγινε υπερδύναμη μέσα σε λίγα χρονιά.

Και όλοι ακολουθούν τα ψέμματα τους ως πιστά σκυλάκια ακόμα και μετά απο τόσα χρονιά απο όλες τις ιστοσελίδες του συστήματος,και τους ψευτο-δημοσιογράφους ,αλήθεια υπάρχει επάγγελμα δημοσιογράφος? ποιος ο λόγος να σπουδάζεις κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας? μα φυσικά για παίρνουν όλοι την μασονική γραμμή! η πλύση εγκεφάλου ειναι τέτοια που ακόμα και δηθεν ανεξάρτητοι "ερευνητές" αναπαράγουν τα ψεμματα τους χωρίς ενδιασμούς και γίνεται ένας φαύλος κύκλος! ενδιαφέρον θα είχε να ρωτούσε κάποιους όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους τι διάφορα είχε ο Χίτλερ με τον Καντάφι?
Και οποιος βγαίνει να πει τα αυτονόητα ειναι "φασίστας" και "ναζι" ως το απόλυτο κακό! ενώ αν είσαι κομμουνιστης αριστερός που αιματοκύλησαν όλη την Ευρώπη 2 φόρες με 2 παγκόσμιους πολέμους και ομαδικές γενοκτονίες, ολοκαύτωματα, εθνοκαθάρσεις όλα οκ!
Ο σκοπός βεβαία που έγιναν ομαδικές γενοκτονίες απο κομμουνιστές σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς ειναι αυτός ακριβώς: να γίνουν δουλικοί όλοι και να πέσουν σε ένα ζωώδες επίπεδο, χωρίς λογική ηθικούς φραγμούς και ο ένας να φάει τον άλλον ,οπως ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστες αριστεροί που έλκουν την καταγωγή τους απο την μέση ανατολή κτλ ! αυτοι οι δογματισμενοί χαμηλής αντίληψης ηλίθιοι δεν έχουν καμιά διάφορα απο τους μουσουλμάνους, εξάλλου η θρησκεία του Ισλάμ ειναι αδελφάκι του κομμουνισμού δημιουργήθηκε για να κατακτήσει την Ευρώπη αρχικά,γιαυτό κανουν πολλά παιδιά χωρίς να έχουν να φάνε χωρίς να ξέρουν γιατί, (ένας λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε παιδιά αν δεν μπορούσε να τα ταΐσει ), απο τότε το έχουν κρατήσει! και η απάντηση ειναι για στρατό...
Από το http://www.protothema.gr/world/article/739812/o-hronos-ehei-stamatisei-sto-egataleleimmeno-olubiako-horio-tou-hitler-fot-other/ που κάνει πάσα στο http://www.newmoney.gr/diethni/341306-o-xronos-exei-stamatisei-sto-egkataleleimmeno-olimpiako-xorio-tou-xitler-fot αφού δεν έχει βάλει το άρθρο καν πάρα μονο τίτλο και μια εικόνα :
Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Βερολίνου το 1936 έχουν μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους. Και πως να μην μείνει άλλωστε αφού αποτέλεσε την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο Χίτλερ έκανε επίδειξη στην παγκόσμια κοινότητα την δύναμη του καθεστώτος του λίγα χρόνια πριν αιματοκυλήσει την Ευρώπη.
Η ανάθεση των αγώνων από τη ΔΟΕ είχε γίνει το 1931, την περίοδο δηλαδή που ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία. Σύντομα τα σύμβολα των Ολυμπιακών αγώνων μπήκαν δίπλα σε αυτά του ναζιστικού καθεστώτος. Το χιτλερικό καθεστώς διέθεσε κάθε διαθέσιμη πηγή προκειμένου σε πέντε χρόνια να φιλοξενήσει τους αγώνες χτίζοντας συνολικά 145 κτίρια και ένα μεγάλο στάδιο χωρητικότητας 120.000 θεατών.
Ο Χίτλερ επιθεωρεί το Ολυμπιακό Χωριό. «Στη νεολαία όλου του κόσμου», γράφει η πινακίδα Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος από το Ολυμπιακό Χωριό του 1936, που βρίσκεται στην περιοχή Έλσταλ του Βούστερμαρκ, πολύ κοντά στο Βερολίνο, έχει διατηρηθεί αν και εγκαταλελειμμένο εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια. Μετά τον πόλεμο και τη διαίρεση της Γερμανίας, τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιούσαν οι σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες και δυνάμεις ασφαλείας.
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες απ' τις εγκαταστάσεις, όπως τις δημοσιεύει η φωτογράφος Σιλβέν Μαργκέν στο βιβλίο – λεύκωμα της («Απαγορευμένα μέρη: Εξερευνώντας την εγκαταλελειμμένη μας κληρονομιά» - "Forbidden Places: Exploring our abandoned heritage) και το προσωπικό blog της.
Το «Σπίτι των Εθνών», το κεντρικό κτίριο ακριβώς στην «καρδιά» του Ολυμπιακού Χωριού.
Το «Σπίτι των Εθνών», το κεντρικό κτίριο ακριβώς στην «καρδιά» του Ολυμπιακού Χωριού.
Το κτίριο, που είχε το σχήμα πετάλου, διέθετε συνολικά 38 αίθουσες φαγητού για τις αποστολές των αθλητών
Σύλλογοι για τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς κατάφεραν να βρουν 2,25 εκατ. δολ. ώστε να αποκαταστήσουν την οροφή της πισίνας λίγο πριν αυτή καταρρεύσει
Στο αμφιθέατρο, έργο του γερμανού καλλιτέχνη Walter von Ruckteschell απεικονίζει ναζιστικά στρατεύματα να παρελαύνουν
Τα επίσημα αρχεία δείχνουν ότι κατά τις τρεις εβδομάδες που διήρκεσαν οι αγώνες του Βερολίνου καταναλώθηκαν μεταξύ άλλων 100 αγελάδες, 91 γουρούνια, πάνω από 650 αρνιά καθώς επίσης και 4 τόνοι καφέ. Όλα προετοιμάστηκαν εδώ, στο κτίριο της κουζίνας.
Η τοιχογραφία του Λένιν αποκαλύπτει τι συνέβη στο ιστορικό Ολυμπιακό χωριό μετά το τέλος του πολέμου. Λίγο πριν, οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν ως στρατιωτική ακαδημία των Γερμανών και έπειτα ως νοσοκομείο για τους τραυματίες του πολέμου
Μία εσωτερική πισίνα επέτρεπε στους κολυμβητές να προπονηθούν και να ηρεμήσουν πριν τον μεγάλο ανταγωνισμό. Η πισίνα έχει εγκαταληφθεί και έχει πάψει να χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες.
Τελικά οι εγκαταστάσεις έγιναν κέντρο ανάκρισης και βασανιστηρίων από τις μυστικές υπηρεσίες του κομμουνιστικού καθεστώτος της Ανατ. Γερμανίας. Το αποτύπωμα των σοβιετικών δυνάμεων και του κομμουνισμού έμεινε στα κτίρια που χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως στρατώνες και πλέον ρημάζουν...
Έτσι το έχουν βάλει, καμιά αναφορά για θηριωδίες κομμουνιστών κατά άμαχων, ούτε ποιοι έβαλαν 3 χώρες να καταστρέψουν την Γερμανία που ελευθερώθηκε απο την μασονία! το «Σπίτι των Εθνών» και το «Στη νεολαία όλου του κόσμου»,έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα μασονικά τους ψέμματα, οτι δήθεν ήθελε να κατακτήσει όλη την Ευρώπη και τα παραμυθία περί ζωτικού χώρου! η αλήθεια ειναι εντελώς διαφορετική και αντίθετη! Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό ».(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880) τι δεν κατάλαβες?
Ο Χίτλερ δεν είπε πότε σκοτώσετε όλους τους άλλους άλλους, αλλα να μην έχουν επαφή με τους άλλους λαούς, να μην γίνετε "κοσμικό έγκλημα" διασταύρωσεις με κατώτερους και με ρυπογόνους όμβριους, οπως ακριβώς ηταν και οι αρχαίοι Έλληνες άλλο που το τα έχουν αποκρύψει αυτα, Σάβιτρι Ντέβι: Το κίνημα είναι νέο, αλλά οι ιδέες είναι παλιές! Savitri Devi, Ελληνικής καταγωγής Εθνικοσοσιαλίστρια πράγματι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες μάλιστα είχαν το ίδιο και φυλετικής υγείας κτλ αυτα ειναι πυρηνική φυσική στα μυαλά ανεγκέφαλων! ειναι πιο έξυπνοι αυτοι μάλλον απο τους αρχαίους η τους Γερμανούς που έφεραν την τεχνολογική επανάσταση που απολαμβάνουν σήμερα όλοι! τι να κάτσεις εξηγήσεις τώρα για την σημασία της φυλής και οτι διαπράττουν κοσμικό έγκλημα, σε αυτούς που ζουν μέσα στην σπηλιά του Πλάτωνα, το οτι προωθούν το κοσμικό έγκλημα με όρδες λαθρο ακριβώς το αντίθετο απο αυτο που έλεγε ο Χίτλερ δεν το βλέπουν? . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
 http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/12/o-hronos-ehei