ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....‏
Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!
Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.
Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησης 
εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.

Αρκετούς μήνες τώρα παρακολουθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνικές εξεγέρσεις και φαινόμενα που συνιστούν κοινωνική αποσταθεροποίηση. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν από τα Αραβικά κράτη.

Οι πολίτες των Αραβικών κρατών, κατά περίεργο τρόπο, ωθήθηκαν να εξεγερθούν ταυτόχρονα ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα τα οποία όμως επιβλήθηκαν από το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα το οποίο τώρα τασσόταν με την πλευρά των εξεγερμένων λαών…! Το ίδιο Σύστημα δηλαδή το οποίο πριν δεκαετίες τοποθέτησε δικτάτορεςστις χώρες εκείνες, τώρα συμπαραστέκονταν στους λαούς των Αραβικών κρατών και τους ωθούσε να επαναστατήσουν εναντίων αυτών…!

Περνώντας στην Ευρώπη, το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα, δημιούργησε εντέχνως την οικονομική κρίση μέσω της σκόπιμης πολύχρονης υπερχρέωσης κρατών, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Ταυτόχρονα λοιπόν και στην Ευρώπη δημιουργείται ένα αποσταθεροποιητικό κλίμα σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με επίκεντρο την χώρα μας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η χώρα μας να «κάνει την αρχή» δεν μπορεί να διευκρινιστεί εύκολα. Είναι γεγονός όμως ότι η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα οδηγό σε αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ωθεί ολόκληρο τον κόσμο προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Σε αυτό το σχέδιο άθελα μας όλοι διαδραματίζουμε κάποιον ρόλο. Και αυτοί που αντιδρούν στα μέτρα, και εκείνοι που επιμένουν να υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μεν πρώτοι, όσοι αντιδρούμε δηλαδή και κατεβαίνουμε στις πλατείες, φέρνουμε το σχέδιο της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ένα βήμα πιο κοντά, μέσα από τις διάφορες μορφέςκοινωνικών εκρήξεων που αργά ή γρήγορα εμφανίζονται, λόγω αγανάκτησης και προκλητικότητας των κυβερνητών ή και λόγω προβοκατόρικων ενεργειών που ως στόχο έχουν να συμπαρασύρουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές σε βίαιες πράξεις. Οι μεν δεύτεροι χρησιμεύουν στο να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να εξαγριώνουν το πλήθος, μέσα από την στήριξη την οποία παρέχουν στα αντιλαϊκά και προδοτικά μέτρα της πράσινης χούντας.

Με αφορμή την δραματική τροπή που παίρνουν οι κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, και την σχεδιασμένη, από το ίδιο το κράτος, εκτροπή, αποφασίσαμε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σε συνδυασμό με την συνολική παγκόσμια κινητικότητα. Στα Αραβικά κράτη η Νέα Τάξη έχει πετύχει, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω, να δημιουργήσει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση και έχει ήδη στρώσει το χαλί για την επέλαση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία σαφώς θα στηριχτεί και από την οικονομική δέσμευση που επιχειρείται και στα κράτη αυτά. Στην Ευρώπη το σκεπτικό που ακολουθείτεδεν έχει να κάνει με δημιουργία πολεμικών γεγονότων αλλά με την δημιουργία ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ αγανάκτησης και απέχθειας των πολιτών κάθε χώρας στα τοπικά εθνικά πολιτικά τους συστήματα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα εδώ και δεκαετίες προωθήθηκαν στην πολιτική σκηνή διεφθαρμένοι πολιτικοίανίκανες πολιτικές ηγεσίεςανθελληνικές πολιτικές ομάδες και εν τέλει πολιτικά κόμματα τα οποία φρόντισαν με την πολυετή παρουσία τους να κάνουν τον Ελληνικό λαό να αισθάνεται απέχθεια προς την πολιτική, και να σιχαίνεται τους πολιτικούς. Η εσκεμμένη προώθηση ανίκανων και υπόδουλων πολιτικών λοιπόν οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια τον λαό στην απέχθεια των εθνικών πολιτικών συστημάτων, γεγονός που θα διευκολύνει όταν χρειαστεί την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, κατά το ρητό που ακούγεται συχνά από αηδιασμένους πολίτες, «Αφού δεν μπορούν αυτοί, ας φύγουν να έρθουν να μας κυβερνήσουν ξένοι…».

Το πολιτικό σύστημα και οι εντολοδότες τους επιθυμούν διακαώς την δημιουργία σκηνικών βίας. Επιθυμούν διακαώς την κοινωνική αποσταθεροποίηση κρατών, που μοιραία θα οδηγήσει και σε πολιτική αποσταθεροποίηση αυτών. Μετά την πολιτική αποσταθεροποίηση οι κοινωνίες θα οδηγηθούν σε χάος και τότε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα ομοιάζει με σωτηρία των εξαθλιωμένων λαών, όχι μόνον στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο…!


http://ellinikiafipnisis.blogspot.comΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ της ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ φέρνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Το τελευταίο διάστημα, με κύρια αφορμή το ευρώ, ακούγονται και διαδίδονται ανατριχιαστικές δηλώσεις υπουργών, μεγάλων σε εμβέλεια και «κύρους» εφημερίδων και περιοδικών που τρομοκρατούν ή προετοιμάζουν για κάτι πολύ άσχημο:

«Αν το ευρώ ξετιναχτεί, θα ξετιναχτεί η Ευρώπη. Είναι η εγγύηση για ειρήνη σε μια ήπειρο που έχει ζήσει φριχτούς πολέμους».        


«Κραχ ή/και Παγκόσμιος Πόλεμος;»

«Η Ευρωπαϊκή ήπειρος βυθίζεται στην Άβυσσο – Ο φόβος εξαπλώνεται»
«Βαριά σκιά πολέμου απλώνεται πάνω από την Ευρώπη»,
«Ο Γ΄ Παγκόσμιος στήνεται στην Μ. Ανατολή»

«Στην Ευρώπη πλανάται ένα κακό προαίσθημα»

Όλα αυτά προέρχονται από δηλώσεις υπουργών, όπως του Πολωνού Εξωτερικών κ. Radoslaw Sikorski, του Γάλλου προέδρου κ. Nicola Sarkozy, των Financial Times, του Der Spiegel κλπ.

Εκείνο που παρατηρούμε είναι πως στην Ευρώπη -και γενικότερα στον πλανήτη- καλλιεργείται επίτηδες ένα «αίσθημα». Το αίσθημα της ανησυχίας, της ανασφάλειας, του φόβου. Το αίσθημα που ανοίγει τον δρόμο στην υποταγή.

Μπορεί όλοι αυτοί που «αναγγέλλουν» την πιθανότητα πολέμου, να την «παίρνουν πίσω» με έντεχνο τρόπο, αλλά… τι έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων; Η αναστάτωση, η ανατριχίλα, ο πόλεμος. Τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος; Κουμπώνεται, κλείνεται στον εαυτό του, λες και με ένα βήμα του θα διαταράξει την ισορροπία και θα προκαλέσει το ακατονόμαστο συμβάν. Διαιρείται από τους συνανθρώπους τους, κλείνεται στο διαμέρισμά του.

Τα νέα δεν διαρρέουν από την τηλεόραση (πέρα, ίσως, από μία ανώδυνη αναφορά). Επίτηδες. Διαδίδονται κυρίως από στόμα σε στόμα και από blog σε blog (όχι προβοκατόρικα, αλλά λόγω της σοβαρότητας του νέου που αναμεταδίδουν), ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση της συνωμοσίας. Οι άνθρωποι της Ν.Π.Τ. δεν θέλουν να τρομοκρατήσουν φανερά τον κόσμο. Ο κόσμος φοβάται περισσότερο εκείνο που δεν βλέπει ενώ ξέρει ότι είναι εκεί, αλλά δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι (όπως στα ψυχολογικά θρίλερ). Η τηλεόραση θα αναλάβει καλά άλλον τομέα, εκείνον που ξέρει καλύτερα: της πλύσης εγκεφάλου.

Αφού, λοιπον, θα έχει στρωθεί το κόκκινο χαλί της γερής ανασφάλειας, η τηλεόραση θα μας «υποδείξει» ποιος θα περπατήσει πάνω σε αυτό. Θα φτιάξει ένα κλίμα που θα προετοιμάζει για την έλευση του «Σωτήρα». Θα μας πουν ότι όλα αυτά τα μακάβρια μπορούν να αποφευχθούν και να τελειώσουν σε κάποια δεδομένη στιγμή, οπότε θα αισθανθούμε όλοι καλύτερα και θα ζητωκραυγάσουμε, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Πως θα αποφευχθούν;

Μα, φυσικά, χάρη στις προσπάθειες και τις ενέργειες, πιθανότατα, του ΟΗΕ ο οποίος θα υποσχεθεί να  οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μία καλή όμορφη, γοητευτική, μαγευτική, αναγνωρισμένη, ομοιογενή, αντιπροσωπευτική, λαϊκή, αχρωμάτιστη, δημοκρατική, επαναστατική, ισχυρή, νόμιμη, ικανή και προπάντων οικουμενική Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Μήπως, τελικά, όλα αυτά αποτελούν την βιτρίνα μέσα στην οποία βρίσκεται η προστατευτική παγκόσμια «ομπρέλα» που θέλουν να μας «πουλήσουν »;

Ας μην «μασάμε» και ας μην «αναμασάμε» ό,τι κυκλοφορεί με οποιοδήποτε μέσο, χωρίς να το περνάμε από κριτική. Πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε, πίσω από αυτό φαίνεται ή που θέλουν να δούμε. Είναι φανερό ότι η Ν.Π.Τ., πλέον, Κάτι Μεγάλο Ετοιμάζει, το οποίο προς το παρόν δεν είναι φανερό, πέρα από το να τσακίσουν τις τελευταίες ρανίδες ψυχραιμίας και λογικής. Ωστόσο προσπαθούμε να το αντιληφθούμε.

Μέχρι να φτάσουν σε αυτό το Κάτι Μεγάλο, προσπαθούν να κάνουν και εμάς πιόνια τους, εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, ώστε με την «βοήθειά μας» και τις «ευλογίες μας» να εφαρμόσουν το μεγαλοφυές «όραμά» τους. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα και γρηγορότερα θα αντιδράσουμε.

http://diadrastiko.blogspot.com

triklopodia.com