Παρασκευή, Δεκεμβρίου 1

Η Μελάνια Τραμπ στόλισε τον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ στόλισε τον Λευκό Οίκο Ο Λευκός Οίκος στολίστηκε και άνοιξε τις πύλες του στους φωτογράφους για να προσφέρει την πρώτη ματιά στην θεαματική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που επιμελήθηκε η Μελάνια Τραμπ.

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από τους διαδρόμους του προεδρικού μεγάρου,  με μπαλαρίνες να κλέβουν την παράσταση.
Χιλιάδες φωτάκια, πανύψηλα χριστουγεννιάτικα δέντρα και εορταστική ατμόσφαιρα κυριαρχούν σε όλο το κτίριο κάνοντας περήφανη την Πρώτη Κυρία για το αποτέλεσμα.
AP_17331667424113
«Ο πρόεδρος, ο Μπάρον κι εγώ είμαστε πολλοί ενθουσιασμένοι με τα πρώτα μας Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο. Όπως για πολλές οικογένειες σε όλη τη χώρα, οι γιορτινές παραδόσεις είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Ελπίζω ότι οι φετινοί επισκέπτες θα έχουν την αίσθηση ότι είναι στο σπίτι τους για τις γιορτές», δήλωσε η Μελάνια Τραμπ.
AP_17331643910668
Θέμα της φετινής διακόσμησης είναι τα 200 χρόνια χριστουγεννιάτικων παραδόσεων στον Λευκό Οίκο.«Ο πρόεδρος, ο Μπάρον κι εγώ είμαστε πολλοί ενθουσιασμένοι με τα πρώτα μας Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο. Όπως για πολλές οικογένειες σε όλη τη χώρα, οι γιορτινές παραδόσεις είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Ελπίζω ότι οι φετινοί επισκέπτες θα έχουν την αίσθηση ότι είναι στο σπίτι τους για τις γιορτές», δήλωσε η Μελάνια Τραμπ.
Χθες, η Μελάνια Τραμπ, επιθεώρησε τον στολισμό, ντυμένη στα λευκά ενώ παρακολούθησε μία χορευτική επίδειξη και ζωγράφισε με μικρά παιδιά, που την υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες.