Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη – Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του;

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη – Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του;
Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, η Βάσω Καζαντζίδη αποφάσισε να παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης με θέμα τη ζωή του συζύγου της Στέλιου, «Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή του όλη», στον Ελληνικό Κόσμο. Μία παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της Stefi productions σε κείμενα και σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση.


Μιμή Ντενίση-Βάσω Καζαντζίδη


Η Βάσω Καζαντζίδη, παρακολούθησε με συγκίνηση την παράσταση και σε δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παράσταση.
«Έμεινα άφωνη, είχα παρακολουθήσει βέβαια πρόβες, αλλά το αποψινό ήταν το κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Βάσω Καζαντζίδη-Μαρία Ντενίση


Επίσης, αποκάλυψε το παράπονο του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και τα τελευταία λόγια του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
«Ένας καημός ήταν ότι δεν απέκτησε ποτέ ένα δικό του παιδί, αλλά από τον πρώτο μου γάμο είχα μια κόρη. Μας έκανε εγγόνια, άκουσε τη λέξη "παππού", χάρηκε, τα μεγάλωσε, τα λάτρευε. Οι τελευταίες του λέξεις πριν "φύγει" από κοντά μας ήταν: "Σου ζητώ συγγνώμη, γιατί αν βάλουμε μια ζυγαριά στο τραπέζι και ζυγίσουμε τις πίκρες που σου' δωσα και τις πίκρες που μου' δωσες εσύ, απ' τις δικές σου πίκρες θα γυρίσει η ζυγαριά και θα πέσει στο τραπέζι. Από τις πίκρες που σου' δωσα εγώ, θα γυρίσει και το τραπέζι ανάποδα. Σου ζητώ συγγνώμη άθελά μου αν σε στεναχώρησα"»..govastileto.gr