Χωρίς πόλεμο βιώνουμε άγρια κατοχή, γιατί αλήτες πολιτικοί για να πλουτίσουν αυτοί, υπέγραψαν την υποδούλωσή μας στα Μνημόνια,μας γύρισαν στον Μεσαίωνα. Πότε θα τους κρεμάσουμε τους προδότες της πατρίδας μας ωρέ Έλληνες τι περιμένουμε, να μας τελειώσουν;

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από την Ελληνική Αστυνομία

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από την Ελληνική Αστυνομία
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιεί πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Αττικής προσφέρθηκαν σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» και στο Κέντρο Ημέρας για παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές του Σωματείου των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».
Τα είδη παρέδωσαν, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς των Κέντρων αυτών, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους και το προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελείται στα Κέντρα αυτά και να ανταλλάξουν ευχές για την εορταστική περίοδο και τον ερχομό του Νέου Έτους.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό και τον Αρχηγό του Σώματος συνόδευαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες.zougla.gr