Άνδρες κλάψτε: Η Αντριάνα Λίμα αποφάσισε να μην γδύνεται πια

Τέλος εποχής
Άνδρες κλάψτε: Η Αντριάνα Λίμα αποφάσισε να μην γδύνεται πια
lima-adriana-pente
lima-adriana-tessera

Τέλος εποχής


Άνδρες κλάψτε: Η Αντριάνα Λίμα αποφάσισε να μην γδύνεται πια


«Αποφάσισα να μην δείχνω το κορμί μου χωρίς λόγο» ανακοίνωσε η 36χρονη μέσω Instagram - Το μήνυμα που της άλλαξε τη ζωή

Η 9η Δεκεμβρίου μπορεί πλέον να ονομάζεται και... αποφράδα ημέρα για τον ανδρικό πληθυσμό καθώς η Αντριάνα Λίμα, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria's Secret αποφάσισε να σταματήσει να γδύνεται!


Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram θα σταματήσει να επιδεικνύει το κορμί της «για κενούς λόγους».

Η 36χρονη Βραζιλιάνα στο μακροσκελές μήνυμά της απευθύνει έκκληση για αλλαγή εξηγώντας ότι δεν αντέχει άλλο οι γυναίκες να αντιμετωπίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο από την κοινωνία, τα social media και το χώρο της μόδας.
Αφήνει, μάλιστα, υπονοούμενο ότι δεν θα ξαναπερπατήσει στην πασαρέλα της διάσημης εταιρείας εσωρούχων γράφοντας ότι «δεν θα ξαναβγάλω τα ρούχα μου πλέον για έναν άδειο σκοπό».

Η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Μόλις δέχθηκα ένα τηλέφωνο για το ενδεχόμενο να γυρίσω ένα σέξι βίντεο προκειμένου να αναρτηθεί στα social media. Αν και έχω κάνει πολλά τέτοια βίντεο, κάτι άλλαξε μέσα μου όταν ένας φίλος με προσέγγισε προκειμένου να μοιραστεί μαζί μου τη δυσαρέσκειά της για το σώμα της και τότε σκέφτηκα... ότι κάθε ημέρα της ζωής μου ξυπνάω με τη σκέψη, πώς φαίνομαι; Θα είμαι αποδεκτή στο χώρο εργασίας μου; Και αυτή τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι η πλειοψηφία των γυναικών πιθανότατα ξυπνάνε κάθε πρωί προσπαθώντας να ανταποκριθούν σε στερεότυπα που επιβάλονται από την κοινωνία, τα social media και τη μόδα. Σκέφτηκα οτι αυτός δεν είναι τρόπος ζωής και πέρα από αυτό δεν κάνει καλό στη σωματική και την ψυχική υγεία, οπότε αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή... Δεν θα βγάλω τα ρούχα μου ξανά για έναν άδειο σκοπό».


Στην ανάρτησή της η Λίμα παραθέτει και το μήνυμα που, όπως φαίνεται, προκάλεσε αυτή την αλλαγή στάσης, το οποίο καταλήγει με τη φράση «ας αλλάξουμε γαμώτο τον κόσμο».