Ρε κοπρίτη Τζανακόπουλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων από που διοικείται από Τον Θεό ή από την κυβέρνηση; Θέλεις να μας πεις ότι οι υπάλληλοι των δημοσίων εσόδων μας κυβερνούν, και από μόνοι τους παίρνουν αποφάσεις ;

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζόμενων στον 9,84-- Γι αυτό δέσμευσε την μισθοδοσία των εργαζομένων και τους αφήνει άφραγκους χριστουγεννιάτικα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!

Δ. Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζόμενων στον 9,84
«Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στον 9,84», τόνισε από την Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος ότι υπάρχει η πληροφόρηση ότι στους δεσμευμένους λογαριασμούς του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, περιλαμβάνεται κι αυτός της μισθοδοσίας.


«Είναι ζήτημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων», είπε ο κ. Τζανακόπουλος αλλά προσέθεσε πως η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων. Ωστόσο, ο κ. Τζανακόπουλος, δήλωσε την απορία του «για την σπουδή της παρέμβασης αυτής» και είπε πως του μοιάζει «λίγο περίεργη και επηρεασμένη από σκοπιμότητες».