Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αδελφός της...

pitsirikos
Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό, μετά την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αδελφός της.
Η...

Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως αναγκάστηκε να αποκαλύψει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αδελφός της, μετά την δήλωση του Κυριάκου πως έχει αποφασίσει στη μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να μην υπάρχει κανένας συγγενής του.
Η αποκάλυψη της Ντόρας πως ο Κυριάκος δεν είναι αδελφός της, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την υπουργοποίησή της, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στη χώρα αυτά που προσέφερε τόσα χρόνια, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση Καραμανλή που εκτίναξε το δημόσιο χρέος στο διάστημα και την οδήγησε στην χρεοκοπία.
Παράλληλα, ανοίγει και ο δρόμος για την υπουργοποίηση του Κώστα Μπακογιάννη, αφού ο Κυριάκος δεν είναι θείος του.
Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί να υπουργοποιήσει ο Κυριάκος την Ντόρα και τον γιόκα της -αφού δεν έχει καμία συγγένεια μαζί τους-, θα πρέπει να σκεφτεί πως η Ντόρα έχει φωτογραφίες του Κυριάκου σε ηλικία 8 χρονών να φοράει τα φουστάνια της και τα τακούνια της, οπότε θα μπορούσε να της δώσει στη δημοσιότητα και να του τελειώσει αμέσως την πολιτική καριέρα.
Εν τω μεταξύ, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα ποιοι είναι οι πραγματικοί γονείς του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον έδωσαν στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο πατέρας του Κυριάκου είναι όντως ο Τέρης Χρυσός -όπως είχε αποκαλύψει ο αγαπημένος Τζίμης Πανούσης- αλλά μητέρα του δεν είναι η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά η αδελφή του Mr. Bean.



Επειδή υπάρχει πρόβλημα με την υπουργοποίηση της Μαρέβας Μητσοτάκη -λόγω της συζυγικής σχέσης της με τον Κυριάκο- το ζευγάρι σκέφτεται να χωρίσει, ώστε η Μαρέβα να αναλάβει το υπουργείο Offshore.
Όσο το ζευγάρι θα βρίσκεται σε διάσταση, η Μαρέβα σκέφτεται -μετά το σπίτι του Βολταίρου- να αγοράσει και το σπίτι του Ζαν Ζακ Ρουσσώ στο Παρίσι, γιατί τη συγκινεί πολύ η φράση του Ρουσσώ «Όταν ο λαός δεν θα ‘χει τίποτα πια να φάει, θα φάει τους πλούσιους».
(Σε ευτυχισμένο τόπο ζούμε.)
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_