Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29

ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Πέταξε και την τελευταία μάσκα «δημοκρατίας» η γνωστή κόκκινη χούντα που ελέγχει ασφυκτικά την «ενημέρωση» (παραμόρφωση) του ελληνικού λαού!
Έτσι, στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ (δημοσιογράφων), βγήκε φετφάς πλήρους απαγόρευσης οποιασδήποτε
είδησης αφορά την Χρυσή Αυγή, εκτός από όσες την δυσφημούν! Επιπροσθέτως, οι
σταλινοχουνταίοι απαίτησαν την «επιτάχυνση» των διαδικασιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής – εννοώντας προφανώς να διεξαχθεί όπως διεξάγονταν οι «δίκες» στα διαβόητα κουκουέδικα «λαοδικεία» της εποχής του συμμοριτοπολέμου! Ιδού τα χάλια τους:
«Καταδικάζουμε κάθε επίθεση και κάθε απειλή σε βάρος συναδέλφων, αλλά και δημοκρατικών πολιτών, προσφύγων και μεταναστών.
Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει από τα ΜΜΕ να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση τους…».
Γιατί αγρίεψε η χουντάρα της «ενημέρωσης», εφόσον τα ΜΜΕ τηρούν κατά 99,9% τα όσα τους ζητούνται, αποκρύπτοντας πλήρως κάθε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής; Σύμφωνα με πληροφορίες, την οργή των χουνταίων προκάλεσαν δύο κανάλια που έδειξαν (για μερικά δευτερόλεπτα) εικόνες από παιδάκια που είπαν τα κάλαντα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!
(ΥΓ): Ας είναι η παραπάνω ανακοίνωση η απάντηση προς κάποιους καλοπροαίρετους που παρασύρονται από κάποιους άλλους (διόλου καλοπροαίρετους…), που τάχα αναρωτιούνται με προσποιητή αφέλεια «που είναι η Χρυσή Αυγή;», «τι κάνει η Χρυσή Αυγή;» και τέτοια!
ethnikismos.net

 triklopodia.gr