Τρίτη, Δεκεμβρίου 5

Ξεχάσαμε τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ και φέραμε τους Μπολσεβίκους στην εξουσια.

Το ΚΚΕ από της ιδρύσεως του και μέχρι σήμερα, νόμιμο είτε παράνομο, αυτοπρόσωπο είτε με προσωπείο, ενωμένο ή διαιρεμένο αντιστρατεύεται την πατρίδα, εχθρεύεται την θρησκεία, εκμεταλλεύεται την εργατική τάξη, δηλητηριάζει την νεολαία και προδίδει το Έθνος.
Ξεχάσαμε τους εγκληματίες και τους ξαναφέραμε, δίνοντας τους την εξουσία...
Σήμερα, ως κυβέρνηση κατσαπλιάδων, ολοκληρώνει το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ...
Καλλιόπη Σουφλή
 
Δυστυχώς οι Έλληνες τις τελευταίες δεκαετίες έχουν κοντή μνήμη. 
Ξεχνούν τι σημαίνει αριστερά.
Ξεχνούν τι σημαίνει ΚΚΕ. 
Όμως οι Έλληνες εθνικιστές ουδέποτε θα ξεχάσουν τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΟΠΛΑ κατά τον Δεκέμβριο του 1944, καθώς επίσης και τα εγκλήματα του ΔΣΕ κατά την διάρκεια των ετών 1946 – 1949.
Τα εγκλήματα των κομμουνιστών

Για τους Έλληνες πατριώτες ο μήνας αυτός φέρνει στην μνήμη τους σφαγές, λεηλασίες περιουσιών, απαγωγές και δολοφονίες αθώων πολιτών, βιασμούς, καταστροφές και ανατινάξεις οικιών. 

Φέρνει επίσης στην μνήμη τους τον απελπισμένο αγώνα ολίγων χιλιάδων ηρώων εθνικιστών, οι οποίοι μαζί με την Χωροφυλακή και την Αστυνομία Πόλεων, οχυρωμένοι σε μια μικρή έκταση στο κέντρο των Αθηνών, αντιμετώπισαν ηρωικά την επίθεση των κομμουνιστικών ορδών του ΕΛΑΣ και των λοιπών συμμοριτών. 

Σκοπός τους η μπολσεβικοποίηση της Ελλάδος.


Ήθελαν μέσω της προλεταριακής επανάστασης, να την παραδώσουν σιδηροδέσμια στο ανατολικό κομμουνιστικό μπλοκ χάρισμα στον πατερούλη τους Στάλιν.  

Για τους Έλληνες εθνικιστές ο Δεκέμβριος ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στην Σοβιετική αυτοκρατορία αλλά και μια ακόμη ένδοξη σελίδα του γένους μας. 

Εάν εκείνοι οι ηρωικοί μαχητές έχαναν την μάχη, τότε η Ελλάς θα είχε την τύχη και θα υφίστατο, όσα υπέστησαν οι λαοί των ανατολικών χωρών οι οποίοι έπεσαν στα δίχτυα του κομμουνισμού.  


Αν λυπήθηκαν για κάτι οι κομμουνιστές, ήταν γιατί απέτυχε η ανταρσία τους, μετά από τόσους ποταμούς αίματος που έχυσαν Ελλήνων αντικομμουνιστών.


Πάντα ήταν ψευδείς οι διακηρύξεις τους ότι αποδοκιμάζουν τα γεγονότα, διότι τα λόγια και οι ανακοινώσεις τους, τους διαψεύδουν πανηγυρικά.


Ομολογίες ενοχής


Ιδού λοιπόν η απόφαση της 11ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που δημοσιεύτηκε στον «Ριζοσπάστη» την 24ην Απριλίου 1945:
« Ο αγώνας του Δεκέμβρη είναι μια παλλαϊκή ένοπλη αντίσταση ενάντια στο πραξικόπημα της αντίστασης, που ήθελε να ανακόψει με τη βία την ομαλή και ειρηνική δημοκρατική εξέλιξη της χώρας. Είναι το διαμάντι του αγώνα του Έθνους μας για την δημοκρατική αναδημιουργία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας. Είναι η πιο έμπρακτη εκδήλωση του αγώνα που διεξάγουν οι ελεύθεροι λαοί ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις της διεθνούς αντίδρασης. Ο αγώνας του Δεκέμβρη δημιουργεί ένα μεγάλο και πολύτιμο ηθικό κεφάλαιο στο εσωτερικό και το εξωτερικό, που πολύ γρήγορα θα βρει την αξιοποίηση του…».


Επίσης την 13η Ιανουαρίου 1946 έγραφε ο Μπαρτζιώτας στον « Ριζοσπάστη»:
« Ο μεγάλος Δεκέμβρης χαράχτηκε βαθειά μέσα στην καρδιά του λαού και μισήθηκε θανάσιμα από τον «κόσμο» της αντίδρασης και δικαιολογημένα. Για πρώτη φορά η πλουτοκρατία και η ολιγαρχία πλήρωσε και πλήρωσε ακριβά.».


Μόνο που από την πλουτοκρατία και την ολιγαρχία ουδείς ενοχλήθηκε από τους κομμουνιστές. Ας είναι καλά οι λίρες! Ο απλός λαός έχυσε ποταμούς αίματος από τα χατζάρια και τα κονσερβοκούτια τους.


Ο Νίκος Ζαχαριάδης στην 12η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ (25 – 27 Ιουνίου 1945) δήλωνε:

« …Αγριότητες έγιναν το Δεκέμβρη και τέτοιες έκαμαν και μέλη του κόμματος… Μένει το ζήτημα της ομηρίας. Το λάθος δεν είναι ότι διατάχθηκε η ομηρία από τ’ απάνω . Το λάθος είναι ότι διατάχθηκε η ομηρία χωρίς πειθαρχία και σχεδόν εκφυλίστηκε σε εξωπολιτική πράξη… (εξοντώσεως των πάντων που δεν ήσαν με το μέρος του ΚΚΕ…).


Ο δεύτερος μετά τον Γ. Σιάντο Γενικός Γραμματεύς του ΚΚΕ Γιάννης Ιωαννίδης δήλωνε :
« … Κάναμε γκάφες το Δεκέμβρη, και επιδείξαμε σαν κόμμα ηττοπάθεια.. Έγιναν και στραπάτσα. Έγιναν… Έγιναν στραπάτσα που δε μπορούσες να τα βάλεις ποτέ στο μυαλό σου… Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα…».


Ο Δημήτρης Βλαντάς υπουργός Στρατιωτικών της εποχής του συμμοριτοπόλεμου του ΔΣΕ, αναφερόμενος στα Δεκεμβριανά λέει μεταξύ των άλλων:
«…Αν πάρουμε σοβαρά αυτό που γράφει ο Παρτσαλίδης τότε η ηγεσία του ΚΚΕ αποτελούνταν από γελοία και ελεεινά πρόσωπα.». Σε δηλώσεις του δε προς την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» συμπλήρωνε : «… Τα Δεκεμβριανά ήταν μια κρεατομηχανή που έκοψε αλύπητα και από τις δύο μεριές…».


Η Κομμουνιστική Επιθεώρηση, τεύχος Δεκεμβρίου 1945 έγραφε: « Η εξέγερση του Δεκέμβρη είναι πιστή συνέχιση και ανάπτυξη των εθνικοαπελευθερωτικών παραδόσεων του 1821!!!».


Ο δε Γ.Γ. του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης με δηλώσεις του, είχε ρίξει το αινιγματικό για τους οπαδούς του και ανησυχητικό για ολόκληρο το Έθνος σύνθημα : «Ο Δεκέμβρης φρονηματίζει, παρορμά και μας κατευθύνει».


Οι ξένοι για τα Δεκεμβριανά



Μεταφέρουμε απόσπασμα από την έκθεση του Βρετανού εργατικού ηγέτη της αριστεράς, Γουώλτερ Σιτρίν:

« …Οι Ελασίται είναι οι πλέον βρωμεροί στρατιώται από ηθικής και υλικής απόψεως, τους οποίους τα στρατεύματα μας έχουν συναντήσει…», «Επεσκέφθημεν επίσης το Περιστέρι, προάστειον των Αθηνών, όπου εις το έδαφος το οποίον περιέβαλε το Νεκροταφείον είδαμε πτώματα εκθαμμένα από ορύγματα. Περίπου 350 ήσαν εκτεθειμένα δι’ αναγνώρισιν και υπήρχον ακόμη πολλά ορύγματα τα οποία δεν είχον ανοιχθή…», «… Όλοι σχεδόν οι Ελασίται είναι εγκληματίαι. Επίσης προέβησαν εις άνοιγμα των φυλακών και όλους τους εγκληματίας κατέταξαν εις τον ΕΛΑΣ…».



Ο Άγγλος δημοσιογράφος Φ.Α.ΒΟΪΤ γράφει:

«Τα θύματα των σφαγών περιλαμβάνουν ολοκλήρους οικογενείας. Πλείστα πτώματα ευρέθησαν φρικωδώς παραμορφωμένα, με εξωρυγμένους οφθαλμούς, σχισμένα τα στόματα και κομμένες τις μύτες.»



Κόμμα εγκλήματος και προδοσίας


Ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος γνώριζε πάρα πολύ καλά τους κουκουέδες είχε ονομάσει το κόμμα τους «Κόμμα εγκλήματος και προδοσίας.»

Το ΚΚΕ από της ιδρύσεως του και μέχρι σήμερα, νόμιμο είτε παράνομο, αυτοπρόσωπο είτε με προσωπείο, ενωμένο ή διαιρεμένο αντιστρατεύεται την πατρίδα, εχθρεύεται την θρησκεία, εκμεταλλεύεται την εργατική τάξη, δηλητηριάζει την νεολαία και προδίδει το Έθνος.

 https://www.timesnews.gr/wp-content/uploads/2016/12/dekemvriana-ektelesmenoi-456x300.jpeg

Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές δεν ξεχνούν.

Θα θυμούνται πάντα τα εγκλήματα και τις σφαγές των αθώων πολιτών από τους κομμουνιστές τον Δεκέμβριο του 1944. Το ΚΚΕ επειδή ακόμη και σήμερα τιμά το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, την ΠΕΕΑ και τον ΔΣΕ με ανοικτές συγκεντρώσεις δίχως αιδώ, τους υπενθυμίζουμε ότι μία ημέρα θα λάβουν την εξόφληση για το Κόκκινο Δεκέμβρη….

Νίκος Παπαγεωργίου…

Πηγή

 http://attikanea.blogspot.gr