Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ....---ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ… ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ!


Γράφει ο Αντίοχος
Άρχισε, λοιπόν, σήμερα το 11ο συνέδριο της νουδούλας και φάνηκε με το «καλημέρα» το… αχτύπητο δίδυμο της επόμενης συγκυβέρνησης (αν και όταν): νουδούλα+κλεφτοπασοκαρία.
Ιδού και τα… προκαταρκτικά – Κούλης προς Φώφη: «Ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως η εθνική ανάγκη μας έφερε πλάι πλάι, συμμάχους απέναντι

στην μεγαλύτερη πρόκληση. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κράτησε την χώρα στη ΕΕ και άνοιξε τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν. Εξακολουθούμε να έχουμε διαφορές αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στις μεταρρυθμίσεις«.

Κούλης προς Σταύρο Θεοδωράκη: «Πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι δυσδιάκριτες. Το Ποτάμι αποτέλεσε και αποτελεί χώρο μεταρρυθμιστικό, συνεπή και υπεύθυνο».

Ας δούμε τώρα τα πράγματα και αντιστρόφως. Σταύρος Ποτάμης προς Κούλη:

«Αγαπητέ Κυριάκο, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε»,

Φώφη Προς Κούλη: «Η παράταξή μας, κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια για να μείνει η Ελλάδα και η κοινωνία μας όρθια στις δύσκολες ώρες, καταβάλλοντας ακριβό τίμημα αναλαμβάνοντας τόσο τις ευθύνες που της αναλογούσαν, όσο και ευθύνες άλλων για την κατάσταση που βρέθηκε η χώρα. Μην ξεχνάμε πόσο στοίχισε η θεωρία ότι τάχα υπήρχαν άλλοι δήθεν εύκολοι δρόμοι για να υπερβούμε τα προβλήματα. Καθώς και οι πρακτικές που αναιρούσαν κάθε θετικό βήμα και τελικά ανακύκλωναν την κρίση. Σε ότι αφορά στο από εδώ και πέρα, η έξοδος από την κρίση απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, μια εθνική γραμμή…».

Μετά απ’ αυτά, έχει κανείς αμφιβολία, πως όσοι ψηφίσουν νουδούλα θα πάρουν… δώρο την –αθάνατη!- κλεφτοπασοκαρία; Δύο σ’ ένα, νοικοκυρεμένα!

(ΥΓ): Ε ρε γλέντια και μεγαλεία! Θ’ αναστενάξουνε και πάλι τα δημόσια ταμεία! Θα φάνε, θα πιούνε και νηστικοί θα… κοιμηθείτε!