Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29

Μαλακή και αποτελεσματική οδοντόβουρτσα

Μαλακή και αποτελεσματική οδοντόβουρτσαΗ οδοντόβουρτσα Οral B έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην πρώτη θέση, όσον αφορά την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Ο κομψός σχεδιασμός και η μεγάλη αποτελεσματικότητα, την κάνουν να ξεχωρίζει.
Η οδοντόβουρτσα Complete Sensitive Clean 35 Μαλακή αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μοντέλα μικρών και μεγάλων. Συνδυάζει τις κανονικές με τις πολύ λεπτές ίνες για να σας προσφέρει έναν
εξαιρετικό και ταυτόχρονα πολύ απαλό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει 100% πιο εύκαμπτες και πολύ λεπτές ίνες σε σύγκριση με τις κανονικές.
Η Oral-B Ιδρύθηκε το 1950 στην Καλιφόρνια. Από το ξεκίνημα της παρουσίας της προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα στοματικής υγιεινής στους καταναλωτές, στους οδοντιάτρους, και στους εμπόρους λιανικής πώλησης παγκοσμίως. Αργότερα συνεργάστηκε με την Braun GmbH, η οποία έχει έδρα την Γερμανία. Έτσι, μπόρεσε να δημιουργήσει ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ενώ παράλληλα άρχισε να βελτιώνει τις ικανότητες της για τη δημιουργία τεχνολογικά πιο εξελιγμένων μικρών συσκευών για πάνω από 80 χρόνια.
Η οδοντόβουρτσα Complete Clean & Sensitive  διαθέτει καθαριστή γλώσσας, ο οποίος σας βοηθάει να φρεσκάρετε την αναπνοή σας. Χάρη στις πολύ λεπτές της ίνες, φτάνει τρεις φορές πιο βαθιά από ότι οι συνηθισμένες ίνες. Έτσι, καθαρίζουν απαλά ανάμεσα στα δόντια και κάτω από την γραμμή των ούλων.
Αυτό οφείλεται και στο συνδυασμό από κανονικές και πολύ λεπτές ίνες που είναι σκληρές με την πλάκα και μαλακές με τα ούλα. Εξάλλου, η Oral-B, είναι η νούμερο ένα μάρκα οδοντόβουρτσας που συνιστούν οι οδοντίατροι παγκοσμίως.sofokleousin.gr