Παρασκευή, Δεκεμβρίου 1

Αδιανόητο ΗΘΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ η απόκρυψη των ονομάτων στο ναρκωκύκλωμα. Γιατί τους καλύπτουν τα ΜΜΕ; Γιατί ψωνίζουν και οι ίδιοι;

kokaini1
Μέσα από τις 122 σελίδες, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, καλεί 27 άτομα να δικαστούν στο ναρκο-κύκλωμα της κόκας, της μισής «κοσμικής Ελλάδος», για πολύ σοβαρά αδικήματα του ποινικού κώδικα. Η δίκη έχει οριστεί να ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Μάιου του 2018, αν και οι οχτώ που είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση είναι ελεύθεροι από τις 10 Αυγούστου όπως είχαν αποκαλύψει
οι συνάδερφοι, Δημήτρης Πόπωτας και Άρια Καλύβα, στις 17 Σεπτεμβρίου. Επίσης ο φερόμενος ως αρχηγικό μέλος του καρτέλ και συνιδιοκτήτης του σουσάδικου της οδού Δεινοκράτους, παραμένει ακόμα καταζητούμενος, ενώ συνολικά στο έδρανο του κατηγορουμένου θα καθίσουν 27 άτομα, ορισμένοι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν ακόμα και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Ανάμεσά τους φιγουράρουν τα ονόματα δύο πασίγνωστων γυναικών ηθοποιών, προβεβλημένων τηλεοπτικών παρουσιαστών, γόνων επώνυμων οικογενειών, συζύγων μεγαλοεπιχειρηματιών που έδωσαν καταθέσεις για την υπόθεση.
Στρατηγείο της εγκληματικής οργάνωσης ήταν το γνωστό sushi bar «Li Li Shu» στην οδό Δεινοκράτους και πολλοί από τους πασίγνωστους πελάτες του ψώνιζαν από εκεί τη «λευκή κυρία» προκειμένου να ικανοποιήσουν το πάθος τους. Εκτός από τα οχτώ ηγετικά στελέχη που αφέθηκαν ελεύθερα, άφαντος παραμένει ο συνιδιοκτήτης του μπαρ, ενώ η εισαγγελία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθεί πώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν.
Έλα ντε. Πως χάθηκε ο χρόνος; Και γιατί επιχειρήθηκε συγκάλυψη με την χρονοκαθυστέρηση;
Εμείς ως εφημερίδα και σαιτ, από τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη κλητήριου θεσπίσματος, αποκαλύπτουμε τα ονόματα σήμερα Παρασκευή στα περίπτερα, στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Είναι αδιανόητο να κομπάζεις ότι είσαι ρεπόρτερ και να αποκρύβεις την αλήθεια.
Εαν ήταν κανένας κακομοίρης, θα τον διαπομπεύαμε.
Η δημοσίευση είναι η ψυχή της Θέμιδος, λέει η ΕΣΗΕΑ.
Αυτό λοιπόν κάνουμε.
Τα ρέστα ας τα ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ΕΣΗΕΑ και στους καθηγητές του Συνταγματιού Δικαίου(ανάμεσα τους και στον καθηγητή, σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας) που μας έλεγε στη Νομική, να γράφουμε την αλήθεια.
Καλημέρας σας και καλή τυχη, που λένε και στο Αμέρικα. Εκεί που θα τους είχαν βγάλει στα μανταλάκια από την πρώτη ώρα.
Αλλά, είπαμε. Εδώ το μαγαζί είναι Βαλκάνια. Η Κολομβία των φτωχών.
Και μετά λέμε ότι ο Τύπος διάγει κρίση.

 makeleio.gr