Πέμπτη, Δεκεμβρίου 7

Να τι έλεγε αυτός ο άνθρωπος για να πάρει την καρέκλα του Υπουργού Άμυνας....

Δείτε πως το χρήμα, αλλάζει τον άνθρωπο...άλλος άνθρωπος


Δεν θέλουν αποσταθεροποίηση....ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ. Καμία σοβαρή διαπραγμάτευση δεν κάνουν με τους θεσμούς. Απλά διαπραγματεύονται τι θα πάρουν και τι θα δώσουν.  Τα ίδια είχαμε σε Ρωσία και Ανατολική Ευρώπη. Ούτε στο
περίπου δεν έχει καταλάβει ο κόσμος τι παίζεται....όταν ακούει να του λένε για ανάπτυξη, επενδύσεις και προκοπή...ασήκωτο το τίμημα της σύγχρονης παραμύθας. 


Αποτέλεσμα εικόνας για τζέφρι πάιατ
Mέσα σε όλα αυτά τα τραγικά που ζούμε βγήκε και η τρελή της Ουκρανίας να μας φωνάξει. Αισθάνεται παραγκωνισμένη. Μα είναι δυνατόν Ρώσοι και Γάλλοι να έχουν πάρει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Και το Αμέρικα, τι θα πάρει; Τα αφεντικά θέλουν αναλυτική κατάσταση των πεπραγμένων αλλά και των μελλοντικών σχεδίων.

Άντε βρε υπάρχει και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης....ένα λιμάνι που το θέλουν και οι αχόρταγοι σύντροφοι Κινέζοι.

Δεν χρειάζονται νεύρα. Η αριστερά για όλους έχει. Καλά τα λέει και ο σύντροφος Σπαρτίνος, βουλευτής του Σύριζα....Όλα είναι μια ουτοπία. Πρέπει επιτέλους να δούμε κάποια πράγματα ρεαλιστικά. Τα πάντα θα ξεπουληθούν σταδιακά. Είναι μια διαχρονική υπόσχεση!! 


Τσάμπα τόσες πορείες; Για πλάκα τόσο ξύλο στους δρόμους; Για χαβαλέ τόσα πολλά μεταπτυχιακά; Χάσιμο χρόνου τόση σπουδαία διανόηση; Χαλαρώστε...
Φωτογραφία του χρήστη Γιάννης Λοβέρδος.