Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15

ΚΡΗΤΗ: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου για τη δολοφονική επίθεση!

Από την πρώτη στιγμή την κατονόμαζε ως ηθικό αυτουργό
- Ο ίδιος ο ψυχίατρος την "φωτογράφιζε" στην κατάθεσή του από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση - Σύμφωνα με τον ψυχίατρο η πρώτη σύζυγός του ήταν η ηθική αυτουργός της επίθεσης σε βάρος του - Οι αστυνομικοί προσήγαγαν την γυναίκα και στη συνέχεια την συνέλαβαν


Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου έγινε χθες βράδυ, με τους δράστες να του έχουν στήσει καρτέρι. Όταν ο ίδιος έφυγε από το ιατρείο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, πυροβόλησαν δυο φορές το όχημα από πίσω. Ένας εκ των δραστών έσπασε με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού.

Ο άνθρωπος έτρεξε σε ένα φαρμακείο για να σωθεί και από την πρώτη στιγμή, μιλούσε για επίθεση από το στενό του περιβάλλον…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ο ψυχίατρος, «φωτογράφιζε» στην κατάθεσή του, την πρώην γυναίκα του, επίσης γιατρό, 53 ετών ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να την βρουν και λίγες ώρες αργότερα, να την συλλάβουν. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν και τους άλλους ανθρώπους που κατονόμασε ο ψυχίατρος για την επίθεση.

«Βοήθεια με πυροβόλησαν»!
Την ίδια ώρα, ο ψυχίατρος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης. Ο ίδιος σε κατάσταση πανικού αναζήτησε καταφύγιο στο φαρμακείο του Παρασύρη στην λεωφόρο Καλοκαιρινού μετά τους πυροβολισμούς.

«Βοήθεια με πυροβόλησαν» ανέφερε στους υπάλληλους του φαρμακείου που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες καθώς έφερε τραύματα από θραύσματα στο κεφάλι. «Ξέρω ποιοι είναι, έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα» φέρεται να ανέφερε ο ίδιος σημειώνοντας ότι πρόκειται για 3 με 4 άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Στη συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, τραυματισμένος ευτυχώς ελαφρά.

Στη συνέχεια ο ίδιος πήγε στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
http://www.newsit.gr/
 http://zeidoron.blogspot.gr/
http://zeidoron.blogspot.gr/