Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

Τραμπ: Μόνο ο Αβραάμ Λίνκολν ήταν πιο... πρόεδρος από εμένα

«Είναι πιο εύκολο να προσποιείσαι», τόνισε
Τραμπ: Μόνο ο Αβραάμ Λίνκολν ήταν πιο... πρόεδρος από εμένα

«Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι ο Λίνκολν ήταν ρεπουμπλικανός. Το ξέρουν; Όχι. Ίσως πρέπει να κτίσουμε λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Μία ακόμη δήλωση που θα σηκώσει θύελλες σχολίων και αντιπαραθέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνο στις ΗΠΑ, πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας πως ο μόνος πρόεδρος που τον ξεπέρασε σε... προεδρικότητα, ήταν ο Αβραάμ Λίνκολν!


Ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας στο Οχάιο, απάντησε σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι δεν συμπεριφέρεται ως πρόεδρος των ΗΠΑ. «Είναι πιο εύκολο να προσποιείσαι τον πρόεδρο, από αυτό που κάνουμε εμείς σήμερα, εδώ. Πιστέψτε με. Με εξαίρεση τον Αβραάμ Λίνκολν, εγώ είμαι πιο προεδρικό απ' όλους τους προέδρους που πέρασαν από το οβάλ γραφείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ρεπουμπλικανός ηγέτης.
«Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι ο Λίνκολν ήταν ρεπουμπλικανός. Το ξέρουν; Όχι. Ίσως πρέπει να κτίσουμε λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό», πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες.