Κυριακή, Δεκεμβρίου 24

Οι Σκοπιανοί ...ΓΙΑΤΙ είναι βέβαιοι ότι θα παραμείνουν «Μακεδόνες»;;;;;;;

Σχετική εικόνα
Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ;;;;

Ξαφνικά κι ενώ είχαν αρχίσει να γκρεμίζουν αγάλματα, ονομασίες, σχέδια, κ.λ.π. ο πρωθυπουργός, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, σε επανειλημμένες δηλώσεις τους, τονίζουν ότι είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τη συνταγματική
ονομασία της χώρας τους (με κάποιο παραθετικό στον όρο Μακεδονία), όμως είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα….
«θα αποδεχθούμε έναν αξιοπρεπή και λογικό συμβιβασμό, εφόσον θεωρούμε ότι η λύση ανοίγει προοπτικές για το μέλλον, ότι δεν απειλεί την ταυτότητα, την εθνική υπερηφάνεια ή τα εθνικά μας χαρακτηριστικά», λένε οι σκοπιανοί…
Επομένως, για να διατηρήσουν οι Σλάβοι των Σκοπίων την υπερηφάνειά τους διατηρώντας το ψευδώνυμο Μακεδόνες, πρέπει να την χάσουμε Εμείς.
Αν κι απ' ότι βλέπω, ΔΕΝ υπάρχει καμμία κίνηση διαμαρτυρίας απο Θεσσαλονίκη μεριά, ή ευρύτερα απο τη Μακεδονία.... 
Ψωνίζουν φαίνεται οι άνθρωποι για τα Χριστούγεννα...
Όπως ΔΕΝ ενοχλεί ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε τη κυβέρνηση και το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και και την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως δημοσιοποίησε χθές μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη… στο ΣΚΑΪ, «εκτελώντας τη βρώμικη δουλειά» για τον αδελφούλη της….
Να γιατί ο πολιτικός κωλοτούμπας Καημένος χτυπιέται ότι δεν δέχεται όνομα Μακεδονία στα σκόπια...
Τα γνωρίζουν αυτά οι Σκοπιανοί, ΕΜΕΙΣ κοιμόμαστε με τα τσαρούχια….
Ο νέος πρωθυπουργός Ντιμιτρόφ ανέφερε άλλωστε, πως η χώρα του έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι τα θέματα εθνικής ταυτότητας πρέπει να μείνουν εκτός διαπραγμάτευσης και ότι αν αυτή αισθάνεται να απειλείται «σε σχέση με το ποιοι είναι», τότε δεν θα υπάρξει λύση.
Άντε να δώ τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας....
/shmantikanea.blogspot.gr