Σάββατο, Δεκεμβρίου 30

«Τρέχουν για πάνες» στην Κυβέρνηση – Αίτηση ακύρωσης του ασύλου στον Τούρκο υπέβαλε το Μαξίμου


Οτι και να λέμε, όπως και να προσπαθήσουν να το καλύψουν διάφοροι κύκλοι, η ουσία είναι αυτή: «Στα 4» η Κυβέρνηση μπροστά στις απειλές Ερντογάν! Αμέσως μετά τις απειλές του τουρκικού ΥΠΕΞ και του οργισμένου τουρκικού τύπου, το Μαξίμου με ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι προχωρά σε αίτηση ακύρωσης της απόφασης για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό! Δεν θέλουμε πλέον να ξέρουμε τι θα πράξουν στο Αιγαίο…

Πάντως, διοικητικοί δικαστές οι οποίοι για ευνόητους λόους κρατούν την ανωνυμία τους, μιλώντας έλεγαν χαρακτηριστικά ότι σε όποιες δικονομικές και δικαστικές ενέργειες και εάν προβεί η Κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανατροπή της απόφασης αυτής, καθώς μάλιστα ο Άρειος Πάγος έχει αποφανθεί επί του θέματος αυτού οριστικά και αμετάκλητα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου:
«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών».



Τα έκαναν πάνω τους στο Μαξίμου…. Και οι τουρκικές απειλές συνεχίζονται.
Παράλληλα, μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου, μίλησε ευθέως για μια μη φιλική ενέργεια από την ελληνική πλευρά.
«Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάθε Φαρισαίος που απελευθερώνουν είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα. Μας είπαν να είμαστε φιλικοί, αλλά η στάση της Ελλάδας, με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι φιλική» τονίζει μεταξύ άλλων.