Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

Οι άπλυτοι Συριζαίοι στοχοποιούν και διασύρουν, οποιονδήποτε από τους συμπολίτες μας χάνουν το σπίτι τους και έχουν το θάρρος να το δημοσιοποιήσουν

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!


Του Γιώργου Βήχα       
Η απαίτηση των δανειστών να προχωρήσουν πάση θυσία οι πλειστηριασμοί , μια απαίτηση που δείχνει ξεκάθαρα και το ζωηρό τους ενδιαφέρον, έγινε η αιτία να αποκαλυφθεί για άλλη μια φορά η δουλικότητα και αυτής της κυβέρνησης στα πραγματικά αφεντικά της. Από μόνο του το ζωηρό ενδιαφέρον των δανειστών πρέπει να βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις όλους μας.

Εκτός όμως από τη δεδομένη δουλικότητα της κυβέρνησης, η ιστορία των πλειστηριασμών φανέρωσε και κάτι άλλο πολύ χειρότερο κατά τη γνώμη μου. Τη πρόθεση τους να στοχοποιήσουν και να διασύρουν, οποιονδήποτε από τους συμπολίτες μας χάνουν το σπίτι τους και έχουν το θάρρος να το δημοσιοποιήσουν. Αυτή η συμπεριφορά που αγγίζει τα οποία του φασισμού έχει έναν και μοναδικό στόχο. Τον εκφοβισμό! Για να μη τολμήσει κανείς να δημοσιοποιήσει τη προσωπική του τραγωδία. Γνωρίζουν πολύ καλά πως έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι που χάνουν τα σπίτια τους ψυχολογικά είναι ευάλωτοι και ο εκφοβισμός αυτού του τύπου τους κάνει ακόμη πιό αδύναμους (ψυχολογικά.)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φασίζουσας συμπεριφοράς η περίπτωση της Κας Ζάνας Μπεπόνη η οποία δημοσιοποίησε τον πλειστηριασμό του σπιτιού της. Αντί να ασχοληθούν με τη περίπτωση του πλειστηριασμού άρχισαν να ψάχνουν το παρελθόν και το παρόν της, ποιό κόμμα ψηφίζει κτλ. Άρχισαν να κατηγορούν, να λασπολογούν, να διασύρουν τη προσωπικότητα της θεωρώντας πως με αυτό το τρόπο αποδεικνύουν την αφερεγγυότητα του συγκεκριμένου ατόμου, άρα και το αβάσιμο της καταγγελίας της. 

Αντί να ασχοληθούν με το περιεχόμενο της καταγγελίας ασχολούνται με τη προσωπικότητα του καταγγέλλοντος. 

Από τα ψεύτικα και άθλια επιχειρήματα του πυροσβεστήρα και της μεζονέτας στη Κηφισιά, στη φασίζουσα συμπεριφορά του διασυρμού των συμπολιτών μας που μιλούν δημόσια για τη περίπτωση τους. 

Ούτε τα άθλια επιχειρήματα, ούτε ο εκφοβισμός θα μπορέσουν να κρύψουν την αλήθεια. Το τσουνάμι των πλειστηριασμών που έρχεται από δω και πέρα θα παρασύρει και τα επιχειρήματα σας και τους εκφοβισμούς σας αλλά και εσάς τους ίδιους.

 http://anemosantistasis.blogspot.gr