Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20

Συριζαίικα κοράκια με νύχια γαμψά… που πίνουν αίμα και τρώνε σάρκες

Συριζαίικα κοράκια με νύχια γαμψά έπεσαν πάνω στην εργατιά, άγρια κράζουν για αίμα διψούν τον κοσμάκη ζητούν στην κρεμάλα να βρουν! Να του αρπάξουνε την κατοικία, να τον αφήσουν χωρίς μισθό και στους συνταξιούχους ευθανασία να κάνουνε με πρόσημο αριστερό!
Συριζαίικες ύαινες με δόντια κοφτερά όρμησαν να φάνε την εργατιά! Κοράκια και ύαινες ήταν αυτοί που θα έφερναν την ελπίδα στην Ελλάδα!
Κοράκια και ύαινες ήταν αυτοί που θα άλλαζαν την Ελλάδα και τον κόσμο! Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλο από κοράκια, ύαινες και δολοφόνοι αυτοί που ανδρώθηκαν μέσα στις πλατείες κράζοντας έξω τα κόμματα και τα χρώματα, αυτοί που ανδρώθηκαν στις πλατείες σε
συνεργασία με τους φασίστες, αυτοί που σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες επιτέθηκαν δολοφονικά εναντίον του ταξικού κινήματος με πέτρες, λοστούς, μολότοφ, σφυριά, ρόπαλα και άλλα δολοφονικά εργαλεία!
Οι Συριζαίικες ύαινες, τα Συριζαίικα κοράκια που θα έσωζαν τον κόσμο μ’ έναν νόμο, χρειάστηκαν μόνο μία ημέρα, την χθεσινή, για να τσακίσουν στο ξύλο όσους αγωνίζονται για να μην αρπάξουν οι τραπεζίτες την λαϊκή κατοικία, όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία, τους φοιτητές που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη σίτιση! Οι Συριζαίικες ύαινες, τα Συριζαίικα κοράκια δεν άφησαν χθες κεφάλι για κεφάλι που να μην το ανοίξουν!
Ο λαός όμως γράφει και δεν ξεγράφει! Η βολική καταγραφή των Συριζαίων ως των μεγαλύτερων ψευταράδων, των μεγαλύτερων απατεώνων και των μεγαλύτερων τσαρλατάνων της Ελληνικής πολιτικής σκηνής τελείωσε χθες! Από χθες οι Συριζαίοι με το ρόπαλο, την ασπίδα και τα χημικά τους αναβαθμίστηκαν στις μεγαλύτερες ύαινες, στα μεγαλύτερα κοράκια που γνώρισε αυτός ο τόπος τουλάχιστον μεταπολιτευτικά! Χθες οι Συριζαίοι απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι για όλα προκειμένου να υπερασπίσουν τα αφεντικά τους, τους πλουτοκράτες!
Να ξέρετε όμως Συριζαίικα και λοιπά λυσσασμένα σκυλιά του συστήματος ότι ο λαός γράφει και δεν ξεγράφει! Και μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι ο λαός ξέρει πως αντιμετωπίζονται τα λυσσασμένα σκυλιά!



http://tasosnastos.blogspot.gr