Παρασκευή, Δεκεμβρίου 1

Ειδοποίηση: Εννέα νεκροί στον Καναδά από βακτηριακή λοίμωξη.Η ασθένεια μεταφέρθηκε στο Λονδίνο.Πως μεταδίδεται

Η Ιατρική Μονάδα στο Λονδίνο, στο Οντάριο του Καναδά, δήλωσε ότι εννέα άνθρωποι έχουν πεθάνει από ένα ξέσπασμα βακτηριακών λοιμώξεων. Το ξέσπασμα, που δηλώθηκε πριν από δεκαοκτώ μήνες, χειροτερεύει αργά...

Σύμφωνα με τη Μονάδα Υγείας Middlesex-London του Λονδίνου, έχουν αναφερθεί περισσότερες από 132 περιπτώσεις λοίμωξης από την 1η Απριλίου 2016. Από αυτές τις περιπτώσεις, το 22% απαιτούσε θεραπεία στην εντατική φροντίδα, το 15% είχε Στρεπτόκοκκο τοξικό σύνδρομο και το 15% είχε νεκρωτική γαστρεντερίτιδα "Σαρκώδη" ασθένεια.

Τα βακτήρια εξαπλώνονται με άμεση επαφή, με εκκρίσεις μύτης και λαιμού από ένα μολυσμένο άτομο ή με άμεση επαφή με μολυσμένα τραύματα ή πληγές στο δέρμα. Ενώ οι λοιμώξεις μπορεί να εμφανιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, η μονάδα υγείας δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο αριθμός των λοιμώξεων τείνει να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο αναπληρωτής Ιατρικός Υπεύθυνος Υγείας, ο Δρ. Gayane Hovhannisyan δήλωσε ότι περίπου οι μισές από τις περιπτώσεις είναι μεταξύ των χρηστών ενέσιμων ναρκωτικών ή / και των ανθρώπων χωρίς πρόσβαση σε σταθερή στέγαση. Ωστόσο, ο Hovhannisyan δήλωσε ότι η ειδοποίηση έχει εκδοθεί επειδή η μονάδα υγείας βλέπει αύξηση των λοιμώξεων μεταξύ των ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με το ξέσπασμα. "Χρειαζόμαστε μια καλύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει και γι 'αυτό έχουμε προειδοποιήσει", δήλωσε τη Δευτέρα σε ένα δελτίο τύπου.

Ως επί το πλείστον, η πλειονότητα των μολύνσεων από στρεπτόκοκκο προκαλεί σχετικά ήπιες ασθένειες όπως το στρεπτικό λαιμό. Αλλά μερικές φορές πιο σοβαρές και δυνητικά απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις είναι σε θέση να μπει στους μύες, το αίμα και άλλα όργανα.

Η μονάδα υγείας συμβουλεύει για κανονική πλύση των χεριών, καλύπτοντας το στόμα και τη μύτη όταν βήχετε ή φταρνίζεστε, αποφεύγετε να μοιράζεστε σκεύη για κατανάλωση  και δεν μοιράζεστε τα παρασιτοκτόνα σε μια προσπάθεια αποφυγής μόλυνσης.

Τα συμπτώματα μιας λοίμωξης από στρεπτόκοκκο Α εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση της λοίμωξης αλλά εξακολουθούν να περιλαμβάνουν πυρετό, ρίγη, πονόλαιμο, ζάλη, σύγχυση, έντονο πόνο και ερυθρότητα ή οίδημα γύρω από το τραύμα ή την τραυματισμένη περιοχή.
 ως υπάρχουν πιο πρόσφατα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, αλλά σε μια προσπάθεια σύγκρισης του αριθμού των λοιμώξεων, για παράδειγμα, υπήρχαν 91 περιπτώσεις περιστασιακών στρεπτογραφικών διαταραχών που αναφέρθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 στο Οντάριο. Αυτό ήταν πάνω από τις 77 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν τον Ιανουάριο του 2016, αφήνοντας τους υγειονομικούς υπαλλήλους να ανησυχούν λίγο.
shtfplan.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SHTF PLAN: Corfiatiko.blogspot.com