Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

Μας τάραξε γνωστό μοντέλο σε βραδινή έξοδο

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το φόρεμα πολύ γνωστού
μοντέλου που ήταν χάρμα οφθαλμών, αφήνοντας όλα τα επίμαχα σημεία του σώματος της σε κοινή θέα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο για να πάει στην βραδινή εκδήλωση στο κέντρο του Λονδίνου μας χάρισε εκπληκτικές πόζες της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες της έκαναν γρήγορα το γύρο του κόσμου, κάνοντας του θαυμαστές της ανά τον πλανήτη να αναστενάξουν. Ο λόγος για την υπέροχη Demi Rose με κορυφαίο upskirt μας που μας ξεμάτιασε κανονικά.

Η 22χρονη Demi Rose Mawby είναι ένα φαινόμενο του διαδικτύου, με πολύ τολμηρές φωτογραφίες ως μοντέλο, με «ζουμερό» στήθος και υπέροχα οπίσθια. Γρήγορα έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον τρόπο που κοιτάζει το φακό..
Τέλος, για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον λογαριασμό της στο Instagram οι θαυμαστές της την λατρεύουν αφού με 922 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 5.8 εκατομμύρια followers.
Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose Mawby
Demi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose MawbyDemi Rose Mawbyhttp://lifeviews.gr
 dovites.