Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που εκθειάζουν το στιλ της!

Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που εκθειάζουν το στιλ της!
Μπορεί το στιλ της και η διαφορά ηλικίας 24 ετών που έχει με τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν, να προκάλεσαν έντονες συζητήσεις όταν έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, όμως όπως όλα δείχνουν η δημοτικότητα της Μπριζίτ Μακρόν κάθε άλλο παρά φθίνει με τον καιρό.

Αντιθέτως μόλις κατέρριψε το ρεκόρ στον αριθμό επιστολών που έχει λάβει ποτέ σύζυγος προέδρου, καθώς εκατοντάδες ώριμες γυναίκες τής γράφουν για να εκθειάσουν το στιλ της.Σύμφωνα με την Telegraph, στο Μέγαρο των Ηλυσίων καταφτάνουν καθημερινά περίπου 200 επιστολές από ανθρώπους που ζητούν από την Μπριζίτ Μακρόν τη γνώμη της για διάφορα θέματα.

«Πολλές γυναίκες στα 60 και στα 70 τους γράφουν στην Μπριζίτ για να της πουν ευχαριστώ. "Ευχαριστώ γιατί πριν πίστευα πως είναι αδύνατο", "ευχαριστώ επειδή πλέον τόλμησα να φορέσω ένα τέτοιο φόρεμα", "ευχαριστώ που μου έδειξες πως μπορώ να γοητεύω και στα 65 μου"», σχολίασε ο Pierre-Olivier Costa, σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν.Τον Αύγουστο η Μπριζίτ Μακρόν είχε παραδεχθεί πως ποτέ δεν ξεχνά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον 40χρονο σύζυγό της και πως είναι κάτι που θυμάται κάθε πρωί όταν τον βλέπει. «Εννοείται τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, εκείνος με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι είναι», είχε πει η 64χρονη Μπριζίτ.
Για την ιστορία το προηγούμενο ρεκόρ επιστολών κατείχε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία λάμβανε κατά μέσο όρο 35 επιστολές την ημέρα.

 govastileto.gr