Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14

ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω .Έλληνες ξυπνάτε  ή αυτού ή εμείς.

Παρατράβηξε  η απάθεια στο θέμα της εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας  από τους λαθρομετανάστες  .
Ο κόμπος έφρασε στο χτένι. Καμία πλέον  ευρωπαϊκή  νομιμότητα δεν δικαιολογεί την αντεθνική   μας πολιτική στο μεταναστευτικό  και κανείς πλέον  δεν πρέπει  να αγνοήσει την αντιμετώπιση του υπ' αριθμ’ ενα θανάσιμου κινδύνου για την επιβίωση μας σαν  Ελληνική φυλή και
Ελληνικό κράτος .
Οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες -κατά το πλείστον  Ισλαμικού θρησκεύματος -είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την χώρα σε συνδυασμό  με την τουρκική απειλή   Ερντογάν, ο οποίος παρουσιάζεται σαν προστάτης του ισλαμικού κόσμου. 
Πάντοτε τα σύνορα της Ελλάδος, όπως κάθε  ευνομούμενης χώρας, ήταν κλειστά σε παράνομους επισκέπτες και ελέγχονταν αυστηρά. Με οδηγίες όμως των Ομπάμα -Κλίντον και της Μέρκελ για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης προς  δημιουργία μιας πολυεθνικής, πολυφυλετικής και ισλαμικής Ευρώπης άνοιξαν τα σύνορα και η Ελλάς κατακλύζεται  από λαθρομετανάστες.
Μπήκαν στην πατρίδα μας  κάθε λογής  τριτοκοσμικά στοιχεία και ζουν εις βάρος μας. Η Τουρκία έχει εντάξει το μεταναστευτικό   στην εθνική της στρατηγική για την άλωση της Ελλάδος, ενώ παράλληλα είναι και μια επικερδέστατη    επιχείρηση.  Οι μετανάστες εκ Συρίας είναι ένα μικρό ποσοστό και σχεδόν σταμάτησαν αφ' ότου τελείωσε ο πόλεμος και νικήθηκε το Ι. Κ. 
 Σημειωτέον από καιρό η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορα και υποχρεώνει την Ελλάδα να γίνει η χώρα-αποθήκη, που θα κατακλεισθεί και θα φιλοξενεί τις μεταναστευτικές ροές που αυτοί δημιούργησαν. Οι δικοί μας ιθύνοντες και τα κόμματα(πλην Χ.Α) πιστοί στην παγκοσμιοποίηση ουδέν  πράττουν  για την σωτηρία της χώρας και όλοι στηρίζουν την αντεθνική και ανθελληνική πολίτικη της Ε.Ε. Οι ΗΠΑ του προέδρου  Τραμπ άλλαξαν άρδην πολιτική για να γλυτώσουν από την παγκοσμιοποίηση. Εμείς εμμένουμε και ας καταστρεφόμαστε. 
Όποιος μιλήσει για το θέμα αυτό χαρακτηρίζεται «χρυσαυγίτης» . Τώρα και η Γερμανία και άλλα Ευρωπαϊκά κράτη αρνούνται τις ποσοστώσεις φιλοξενίας μεταναστών, οπότε όλοι πλέον θα συσσωρεύονται και  θα παραμένουν εδώ και στην Ιταλία.
Η κυβέρνηση μας τους δέχεται  εκτελώντας εντολές. 
Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι φιλικά προς τους εισβολείς ένεκα «φιλανθρωπίας» και εχθρικά προς τους γηγενείς. Ποτέ ως τώρα το  αντικείμενο της άμυνας και ασφάλειας της χώρας δεν έγινε θέμα φιλανθρωπίας. 
Ποτέ στους εισβολείς δεν τηρούσαμε φιλική στάση όπως τώρα συμβαίνει προς τους λάθρους. Καταστρεφόμαστε  αλλά κανείς δεν σκέπτεται το μέλλον  μας.
 Ούτως εχόντων των πραγμάτων η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να κάνει πόλεμο. Θα μας κατακτήσει με το Ισλάμ. Δυστυχώς οι Έλληνες φιλάνθρωποι πάσχουν από παράκρουση και βλακεία. Σε πολύ λίγο χρόνο θα  πάθουμε ό,τι έπαθαν οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο και οι λευκοί στη Νότιο Αφρική. 
Θα μας εκδιώξουν και θα μείνουν αυτοί στη γη μας και στη γη των προγόνων μας. Ήδη μας έδωσαν το δείγμα  γραφής τους. Πολύ τράβηξε αυτή η τραγωδία και πρέπει να λήξει. Γι αυτό: 
1/ Όλοι οι λαθρομετανάστες να εκδιωχτούν πάραυτα στις πατρίδες τους
2/ Τα σύνορα να σφραγιστούν ακόμη και δια πυρός από τις Αρχές Ασφαλείας, τις Ε.Δ , το Λ.Σ και τους κατοίκους (εθνοφυλακή)
3/ Τα κέντρα φιλοξενίας να καταργηθούν
4/ Τα νησιά μας να απελευθερωθούν
5/ Η  χώρα να αλλάξει πολιτική στο μεταναστευτικό και να γίνει  αυστηρή.
Αν οι ευρωπαίοι δεν δεχτούν το μερίδιο τους να ανοίξουμε τα σύνορα   σιωπηρώς ώστε να διαφύγουν οι λαθρομετανάστες με κάθε μέσον. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω .
Έλληνες ξυπνάτε  ή αυτού ή εμείς.
Αμφικτύων
 14/12/2017
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr