ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...

Τρείς θεσμοί πολεμήθηκαν λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια :   Η Εκκλησία, η Οικογένεια και η Πατρίδα με τη Σημαία...

Πάτησαν οι άνομοι και οι ασεβείς με τα βέβηλα πόδια της νομοθεσίας τους και της νοοτροπίας τους, του λόγου της Τηλεόρασης και της πραγματικότητας της προσωπικής τους ζωής, στον ιερό χώρο των τριών αυτών σεπτών μεγεθών. 

Δεν σεβάστηκαν τίποτε από το απώτατο παρελθόν μέχρι σήμερα. 
Και καλά για την Εκκλησία, θα πεί κάποιος ότι δεν  πιστεύουν. 
Αλλά για την οικογένεια, που είναι μέσα στο αίμα μας και στο γονιδίωμα; 
Δεν άφησαν τίποτε όρθιο...
Δεν «ανέκρουσαν πρύμνα» μπροστά στη ζωή στην Αρχαία Ελλάδα και στις σοφές γνώμες των μεγάλων κλασσικών, που μιλάνε για την οικογένεια...
Δεν διάβασαν, δεν είδαν τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης. 
Διέγραψαν με μια μονοκονδυλιά ιστορία και ζωή χιλιάδων ετών, ακόμη και το δικό τους παρελθόν, των γονιών τους και των παππούδων τους! 
Στόχος τους: να λείψει, να μην υφίσταται η οικογένεια, όπως την ξέραμε. Οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον τα κατάφεραν... 
Δηλαδή η παραδοσιακή, η ελληνοπρεπής, η ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια της Ελλάδος, που ευωδιάζει από Χριστό και Ελλάδα.
Αυτή η οικογένεια είναι πλέον ανεπιθύμητη, γιατί κρατάει τις παραδόσεις και αυτές είναι εμπόδιο στο σατανικό ρεύμα της Νέας Εποχής και στη Νέα Τάξη πραγμάτων και των εδώ υπαλλήλων τους...
Παλιά, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έπαιρναν με εσωτερικό παιδομάζωμα τα παιδιά από τα σπίτια και τα πήγαιναν σε κρατικούς σταθμούς, για να μη τα μπολιάζουν οι μητέρες και οι γιαγιάδες με τα «δηλητήρια» του παρελθόντος, το μικρόβιο της αστικής τάξης και με τη θρησκοληψία. 
Σήμερα διέλυσαν ύπουλα και νομοθετικά την οικογένεια με τα γνωστά άνομα νομοθετήματα...
Επέβαλαν το αυτόματο διαζύγιο, την αποποινικοποίηση των αμβλώσεων και της μοιχείας, εφεύραν το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, ευλόγησαν τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιού απ΄αυτούς και στην πράξη επικράτησε ο πολιτικός γάμος, δηλαδή η «πορνογαμία». 
Ας αφήσουμε στην άκρη τις επάρατες προγαμιαίες σχέσεις, τα παρατεταμένα αρραβωνιάσματα, τους χρόνιους δεσμούς, τις απαράδεκτες συμβιώσεις, τις αρρωστημένες σχέσεις, τους κατά συνθήκη γάμους. 
Όλα αυτά, αν τα σκεφτεί κάποιος σε βάθος, πλήττουν καίρια την Οικογένεια, διότι η οικογένεια απο ανέκαθεν, είναι ο θεματοφύλακας των ιδανικών της φυλής, ο κυματοθραύστης της αναρχικής ιδεολογίας, ο σύνδεσμός μας με το παρελθόν και τον ουρανό, η φωλιά για όλα τα μέλη της και ιδίως για τα παιδιά, «τείχος και οχύρωμα» όλων όσοι μένουν σ΄αυτή.
Διαλύουν λοιπόν την οικογένεια και βγάζουν τα μέλη της όλα στο πεζοδρόμιο. 
Δεν υπάρχει πλέον η οικογένεια ως συνεκτικός δεσμός των προσώπων, αλλά χαλαρή κατάσταση με μηδενική σύνδεση και αλλοπρόσαλλες σχέσεις διερχομένων ατόμων. 
Το γνωστό «ξενοδοχείο ύπνου και φαγητού». 
Και «ο νοών νοείτω».
Στην πολεμική κατά της οικογένειας διαχρονικά, τις τελευταίες δεκαετίες, αιχμή του δόρατος είναι η τηλεόραση. 
Τη μεγάλη ζημιά μέσα στο ιερό τέμενος της οικίας, μέσα στο σπίτι, Πέμπτη φάλαγγα, σαράκι κυριολεκτικά που κατάτρωγε τα σωθικά της «μικρής εκκλησίας», ήταν και είναι η Τηλεόραση. 
Αυτή έκανε όλη τη δουλειά, έσπειρε τα ζιζάνια του κακού και έβαζε το δυναμίτη. Απλά μετά ερχόταν ο κοινός νομοθέτης, με χαλασμένη και τη δικιά του φωλιά τις περισσότερες φορές, και έδινε τη χαριστική βολή.
Παρεμπιπτόντως, ο Πλάτωνας έλεγε, ότι αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά και νομοθετούν για την παιδεία και τους νέους πρέπει να έχουν οι ίδιοι δική τους καλή οικογένεια. 
Το ίδιο λέγει και ο Παύλος για τους κληρικούς της Εκκλησίας, ότι πρέπει «να προϊστανται καλώς του ιδίου των οίκου, έχοντες τέκνα εν υπακοή».
Λοιπόν στην κακιά δασκάλα τη τηλεόραση, οι νεοέλληνες «τα είδαν όλα». 
Μοιχείες, πορνείες, διαφθορά, διαστροφή, ελεύθερες σχέσεις, αγοραίο έρωτα, διαζύγια, ομοφυλοφιλία, όλα μα όλα ! 
Tρίωρες εκπομπές κάθε μεσημέρι με θέματα «κουτσομπολίστικα» και «γαργαλιστικά», που έβγαζαν στην επιφάνεια πάθη και καϋμούς αμαρτωλούς, εξαιρετικά ρυπογόνους όμως για την πνευματική ατμόσφαιρα του ελληνικού σπιτιού. 
Έτσι η τηλεόραση βάπτισε :
το διαζύγιο - απελευθέρωση, 
τη μοιχεία - ανακάλυψη ζωής, 
τους δεσμούς και τις σχέσεις - ανεξαρτησία γνώμης και τρόπου υπάρξεως, 
τη μονογονεϊκή οικογένεια - άλλη επιλογή, 
την ομοφυλοφιλία - ιδιαιτερότητα και σεξουαλικό προσανατολισμό, 
την συζυγική απάτη - προσωπική δραστηριότητα και εξυπνάδα, 
την πληρωμένη αμαρτία - δυνατότητα, 
το προχωρημένο «φλέρτ» - χαλάρωση και σπάσιμο της μονοτονίας, 
τις μαθητικές και ανεξέλεγκτες παρεκτροπές - ξύπνημα του ενστίκτου!!! 
Καλά είπε ο Κύριος τότε :
«ω γενεά άπιστος και διεστραμμένη»! 
Τα ανέτρεψε όλα η γενιά μας. 
Κανένας φραγμός, κανένα όριο, καμμιά ντροπή, καμμιά συναίσθηση ή τύψη. 
Ισοπέδωση των πάντων. 
Η οικογένεια στον αέρα !
Αποτέλεσμα; 
Η απουσία και έλλειψη της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας, τώρα με τη σειρά της αποδίδει στην κοινωνία ως πικρό καρπό τραυματισμένες προσωπικότητες, που δεν μπορούν να διαχειρισθούν κρίσεις και να ρυθμίσουν τον εαυτό τους. 
Αρρώστησε η οικογένεια; 
Αρρωσταίνει η Κοινωνία και η πατρίδα. 
Διστάζει πλέον ο νέος μας προερχόμενος από μια οικογένεια προβληματική να εμπιστευτεί κάποιον, να δημιουργήσει σπιτικό, να δεσμευθεί μόνιμα και νόμιμα, να δημιουργήσει απογόνους και ο κόσμος χάνεται και σβήνει. 
Ο ανέστιος σημερινός νέος ευκολότερα τώρα γίνεται θύμα, χωρίς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, διαλέγει άλλα στέκια, εκτός της Εστίας (=οικογένεια, σπίτι με τζάκι, αρχαία θεά της οικογένειας), καλύπτεται συναισθηματικά από άλλες αγάπες και παρέες, μπαίνει σε ψυχοομάδες και σέκτες, γιατί ακριβώς του πήραν οι έμποροι των ψυχών ό,τι πιο ευλογημένο είχε : 
την Οικογένεια, η οποία του έδινε και το Θεό και την Πατρίδα!
Η τηλεόραση λοιπόν φταίει για πολλά. 
Οι νέοι άνθρωποι ξεκινάνε με τις πιο αρνητικές προϋποθέσεις... και γι' αυτό βάλαμε το χεράκι μας κι ΕΜΕΙΣ οι γονείς τους, με τις λάθος επιλογές μας...
Βλάπτει λοιπόν η Οικογένεια ; 
Ναι βλάπτει τα σχέδια των απίστων, των οπαδών της αναρχίας του ενστίκτου, των εμπόρων ψυχών και ναρκωτικών, των σιωνιστών και σατανιστών, των οπαδών του όποιου ολοκληρωτισμού. 
Τους χαλά τα σχέδια της ολοκληρωτικής υποδούλωσης του κόσμου. 
Μόνο τότε βλάπτει η οικογένεια.
Κώστας Μίχος