Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

ΚΟΚΑΙΝΗ ΑΝΤΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ


Έπεσε καρφωτή στη δίωξη ναρκωτικών κι έτσι η αστυνομία είχε μία ακόμα επιτυχία. Να χαλάσει ένα κλιμάκιο κοκαϊνης στην καρδιά του Κολωνακίου, ένα πολυτελείας σουσιτσάδικο με πελάτες celebrities, που το τροφοδοτούσε πράμα η αλβανική μαφία.
Έτσι συνήθως συμβαίνει. Τη ζημιά σ’ αυτό το στέκι της υψηλής κοινωνίας, που στήθηκε πριν 4
χρόνια με συνιδιοκτήτη τον γιο της καυτής 50αρας ηθοποιού, την κάνει ο… ανταγωνισμός. Η αντίπαλη συμμορία.
Ο φερόμενος ένοχος, ο συνιδιοκτήτης «πολύς» Σταύρος έχει εξαφανιστεί και καταζητείται. Αυτός θεωρείται ότι πάσαρε την αγγελόσκονη σε ηθοποιούς, τηλεπαρουσιαστές, πλουσιόπαιδα, κοσμικούς και σία. Στο κόλπο και γκόμενες, ονοματάκια της showbiz, που ξηγιόνται στο γνωστό στυλ της πόρνης την εποχής των καμπαρέ.
Το κορίτσι ζητάει από τον πελάτη να την κεράσει σαμπάνια. Στη σημερινή εκδοχή η ψευτομοντέλα π.χ. θέλει να σνιφάρει και ο γκόμενος δεν της χαλάει χατήρι. Γιατί όχι και παρέα, για να ανέβει ο λογαριασμός του Σταύρου, που νταραβεριζότανε με πελάτες κοκαϊνομανείς και πακιστάνικα κινητά.
Μαγαζί άλφα πράμα αυτό στο Κολωνάκι, ένα βήμα από το ξενοδοχείο Λυκαμπέτους στην Δεξαμενή. Ασιατικές αισθησιακές γεύσεις σε περιβάλλον φουτουριστικό και ατμοσφαιρικό, με περίεργα αναριχώμενα φωτάκια σε φόντο μαύρο. Προς το παρόν η δουλειά είναι μέχρι τους κατηγορούμενους, ονόματα πασίγνωστα. Το ποιοι θα την πληρώσουν γιατί αγόραζαν τη σκόνη και θα τους κρεμάσουν στα μαντελάκια, θα εξαρτηθεί.
apodytiriakias.gr...