Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27

Οι βρυκόλακες της Ελλάδας--ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Της Λέττας Καλαμαρά*
Ημέρα Χριστουγέννων του Σωτήριου Έτους 2017 μ.Χ. και κυρίαρχες στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης οι ευχές του Ποντίφικα Φραγκίσκου για τη φιλοξενία των μεταναστών αδιακρίτως, του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. κ.Τράμπ και του κ.Μαργαρίτη Σχοινά, εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Πρόεδρος της οποίας πρόσφατα μας κατανόμασε ως
χώρα με ακροδεξιά Κυβέρνηση. Μία Άγια μέρα για τον ελληνισμό, άκρως πολιτική τελικά και με πλήρη απουσία αυτοκριτικής και λογικής.



Για τα του Θεού θα επιληφθεί ο ίδιος αλλά το δούλεμα του κ.Σχοινά στον ελληνικό λαό αγγίζει τα όρια της ύβρις. Ούτε για Υπουργός να πήγαινε σε αποικία εξαθλιωμένων. Τι να πεί κανείς για τα Μνημόνια προδοσίας που εξαθλιώνουν το λαό, προστάτευσαν τόσα χρόνια τα αίσχη της εγχώριας ελίτ και ξεπούλήσαν την Ελλάδα στους δανειστές για έναν αιώνα.

Ιστορικά είναι τα εγκλήματα συγκάλυψης της λίστας Λαγκάρντ που φρόντισε το ευρωπαϊκό ιερατείο με όλες τις ελληνικές Κυβερνήσεις να διαπράξουν, σε αντάλλαγμα της διατήρησής τους στην εξουσία. Ιστορικά είναι τα εγκλήματα αφαίμαξης του ανθού των Ελλήνων, ιατρών, δασκάλων, επιχειρηματιών και εργατών που εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να υπηρετήσουν τα Κράτη των δανειστών. Ιστορικά είναι τα εγκλήματα αποξήρανσης των ασφαλιστικών Ταμείων των Ελλήνων, υποθήκης της ελληνικής κρατικής περιουσίας για τον οριστικό ενταφιασμό της στη νέα εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ελευθερίας που ανατείλλει.


Ιστορικότερο όλων το εγκληματικό λάθος χειρισμού του προσφυγικού, υπό τον κατά σύμπτωση Έλληνα Επίτροπο κ.Αβραμόπουλο, που εις το όνομα των φθηνών εργατικών χεριών και της διακίνησης ανθρωπίνων ψυχών στην Ευρώπη, δυναμίτισαν τις δημοκρατίες των Ευρωπαϊκών Κρατών και έσπειραν το διχασμό και την ακυβερνησία ακόμα και στην ίδια τη Γερμανία, μήτρα της άρρωστης μετα-ψυχροπολεμικής Ευρώπης.

Για τον Αύγουστο του 2018 όλα είναι παραμύθια για ιθαγενείς. Η Ελλάδα στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται υπερχρεωμένη, αμετανόητη, με μισθούς πείνας και συντάξεις ντροπής και την εγχώρια ελίτ να μας παραμυθιάζει. Χωρίς καμία ενότητα, χωρίς καμία στρατηγική, χωρίς καμία συνειδητοποίηση του εγκλήματος της Μεταπολίτευσης και του βρώμικου 2015. Εάν παραμείνει με τα ίδια μυαλά θα εξασφαλίσει δεκαετίες ανέχειας και τον περίγελο όλων, όπως πολύ καλά γνωρίζετε κ.Σχοινά εκεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια.


Για το Brexit, τη μεγάλη επιτυχία των ιθυνόντων διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επίτευγμα και αυτό του κ.Γιούνκερ και των Ευρωπαίων ηγετών της κυρίαρχης αδιαφορίας των λαών, τι να πει κανείς; Ένα ιστορικό έγκλημα, χωρίς ένοχο και χωρίς αιτία. Ας μας πει η κα Μέι ένα και μόνο θετικό επιχείρημα που θα προσδώσει το Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο συμφέρον των κατοίκων της το οποίο αξίζει το κόστος της αποχώρησης από την Ένωση. Ας μας πει τον τελικό λογαριασμό -σε είδος και ιδέες- που υπηρετεί το κοινό όφελος των Βρετανών αυτό το απονεννοημένο βήμα στο κενό της ευρωπαϊκής ιστορίας, πέραν της καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ιδέας και Ένωσης και φυσικά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κύριε Σχοινά, ασφαλώς από το πανοπτικό των Βρυξελλών όλα φαίνονται ωραία, αλλά εδώ στην Ελλάδα ακόμα οι Άθλιοι γεννιούνται καταχρεωμένοι και χωρίς προοπτική. Οι ζώντες, τα ζόμπι σας απελπισμένα, οι ψηφοφόροι σας. Το ενδιαφέρον σας για τη χώρα είναι ευπρόσδεκτο καθώς και κάθε δημοκρατική φιλοδοξία σας μέσα από την κάλπη και την κρίση των ηρωικών Ελλήνων. Όχι φυσικά με το διορισμό "πατριωτών" «που θα προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και από την πανεπιστημιακή κοινότητα» τους οποίους θέλει απεγνωσμένα το Ευρωπαϊκό Ιερατείο να μας φυτέψει και να μας επιβάλει, για άλλη μία φορά στην ιστορία μας…
*Η Λέττα Καλαμαρά είναι δημοσιογράφος
26 Δεκ 2017