Έψαλαν τα κάλαντα οι ραγιάδες στον δοτό πρόεδρο της Νέας Τάξης Προκόπη Παυλόπουλο

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΑΡΕΣ !

Έψαλαν τα κάλαντα στο Προεδρικό Μέγαρο
Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε το πρωί του Σαββάτου ο Προκόπης Παυλόπουλος από την μπάντα των ενόπλων δυνάμεων και την προεδρική φρουρά.Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν και παιδιά του Συλλόγου Παιδιών με Σύνδρομο Down τα οποία του δώρισαν μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ενότητας, αναφέροντας πως ο ελληνικός λαός ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ξέρει να βλέπει μπροστά. «Αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και όλοι αποφασισμένοι».

Η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η χορωδία του Στρατού Ξηράς, οι μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και η χορωδία του Τάγματος ΓΕΕΘΑ έψαλαν σήμερα τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.«Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνο που θα διασφαλίσει την ειρήνη, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αποκρούσει οποιαδήποτε απειλή», διαβεβαίωσε τους πολίτες «που εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι «το "Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλακής", που έκλεισε τον κύκλο του με μεγάλη επιτυχία -το 2017- συνεχίζεται με την οργάνωση της Παλλαϊκής Άμυνας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,  Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ