Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22

Νέα οικογενειακή τραγωδία - Πατέρας σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Νέα οικογενειακή τραγωδία - Πατέρας σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης και ο 49χρονος γονιός της εντοπίστηκε κρεμασμένος σε κοντινό δάσος, με τα χέρια του ματωμένα.

Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, μία οικογενειακή τραγωδία που έρχεται λίγα μόλις 24 ώρα, έπειτα από αυτή στους Αγίους Αναργύρους.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χanthi2.gr, δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Βίαιος θάνατος αναφέρει ο ιατροδικαστής

Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού ενώ αναζητά το όπλο του φόνου.

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι.

Όπως σημειώνει, ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη .Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.Πηγή: Real.gr
 .in2life.gr