Ενέδρα με πυροβολισμούς σε ψυχίατρο στο κέντρο του Ηρακλείου

Δύο από τις σφαίρες σφηνώθηκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου
Ενέδρα με πυροβολισμούς σε ψυχίατρο στο κέντρο του Ηρακλείου
Δύο άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα σε 50χρονο ψυχίατρο στο κέντρο του Ηρακλείου πυροβολώντας το αυτοκίνητό του την ώρα που αυτός προσέγγιζε το όχημα του για να επιβιβαστεί.
Ο 50χρονος άνδρας πρόλαβε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το neakriti.gr, μπήκε στο όχημα, που είχε παρκάρει απέναντι από το ιατρείο του, και εν συνεχεία
ο ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με έναν λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν στο πρόσωπο τον 50χρονο.
Ο άνδρας ωστόσο ήταν τυχερός καθώς τουλάχιστον δύο από τις σφαίρες των δραστών χτύπησαν το παρμπρίζ του οχήματός, ενώ εκείνος προσπαθούσε να βάλει μπροστά το όχημα και δεν τον τραυμάτισαν. Ο γιατρός έβαλε μπροστά και ξεκίνησε για να γλυτώσει από την ενέδρα. Αιμόφυρτος μπήκε σε ένα φαρμακείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr είπε: «Βοήθεια μου έχουν επιτεθεί. ειδοποιείστε την αστυνομία. Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει έχω ενημερώσει από καιρό τον εισαγγελέα».
Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, με τον τραυματισμό του ευτυχώς, να περιορίζεται στο πρόσωπο από τα θραύσματα.newsbeast.gr