Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

Σε νέα γραμμή πλέον η ΝΔ. Ο Μητσοτάκης χτυπάει στα ίσα την πρωθυπουργία.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΓΚΑΡΟΤΣΑ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Η πολιτική είναι μια τέχνη που έχει σχέση με τη παράνοια του πολιτικού και τη διανοητική καθυστέρηση του εκλογικού σώματος. Σαν επιστήμη η πολιτική δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αφού όλοι οι πολιτικοί είναι της ταβέρνας και των ΜΜΕ. “Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη”. Τα ξέρετε αυτά. Ο πολιτικός λόγος έχει  αντικατασταθεί απο το κοριό της ΕΥΠ.

Η ΝΔ έρχεται ξανά σαν Ζόμπι να παιτήσει την προτίμηση του Ελληνικού λαού ξεχνώντας ότι τη χώρα τη χρεοκόπησε ο Κουστάκης Καραμανλής ο “Άντρακλας” και ότι έχει υπογράψει 2 μνημόνια με χαρά και νάζι  με τον Παυλόπουλο και τον Τρελλαντώνη μαζί. Ο Καμμένος μέσω της συμμετοχής του στη κυβέρνηση Τσίπρα προσπάθησε να αθωώσει τον εξαφανισμένο επι 8ετία Καραμανλή, ρίχνοντας τα πάντα στον φουκαρά το Γεωργίου, που άλλαξε τα νούμερα.  Ρε τα νούμερα…
Όλοι αυτοί νομίζουν ότι πάσχουμε απο γεροντική άννοια και ότι ξεχνάμε τη καταστροφή που έκανε ο Καραμανλής στη χώρα, όπως φαίνεται μέσα απο οικονομικούς δείκτες (βλέπετε εδώεδώεδώεδώεδώ, & εδώ). 
Σαν γέροι με μαλάκυνση κάτι απτυχίωτοι δημοσιογράφοι με το όνομα τους στη λίστα Lagarde (την τρίτη βελτιωμένη έκδοση) επαναφέρουν κάθε τόσο στην επικαιρότητα τη Καραμανλή. Τις τρώνε καλά, εξαφανίζονται και μετά πάλι τα ίδια. Κάποτε πρέπει στην Ελλάδα όλοι να μάθουν ότι πρέπει να τραβάνε γραμμές στο τεφτέρι τους και να λένε “τέλος, θα γίνουμε νούμερο ή θα φάμε πολύ ξύλο αν συνεχίσουμε να λέμε βλακείες για τον Καραμανλή…”.
Ο Μητσοτάκης έχει ένα πολύ κακό βιογραφικό κληρονομημένο απο το ΒΑΡΥ αποτυχημένο ΧΘΕΣ της ΝΔ (μη ξεχνώντας και τα φέσια που άφησε ο Αβραμόπουλος στο υπουργείο Υγείας) και θα πρέπει να το κουβαλήσει. Με αυτό όμως το ΒΑΡΙΔΙ δεν μπορεί να κερδίσει, όσο και να ασκεί πολιτική ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥσε όλους και σε όλα. Είναι και το πρόβλημα της Μαρέβας που είναι πολύ σοβαρό. Η ΝΔ να αρχίσει να ψάχνει για αρχηγό τρέχοντας. Χρειάζεται ΜΕΣΣΙΑΣ επειγόντως.
ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Σας το λένε οι φαντάροι του παρακράτους που απέτυχαν. Οι απατεώνες δηλαδή. Υπάρχει ένα σύνολο αγνώστων παραμέτρων σε όλα τα θέματα, στις οποίες ο σημερινός Έλληνας λόγω της αμορφωσιάς των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ του καρτέλ δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση, με αποτέλεσμα η ανταγωνιστικότητα του σε προσωπικό επίπεδο να είναι κατώτερη εκείνης ενός άλλου πολίτη που ζεί σε μια άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Υπάρχει ένας άγνωστος όμορφος κόσμος που κρύβεται, για τον οποίο ο σημερινός Έλληνας δεν έχει πάρει χαμπάρι για να τρώει το παρακράτος και η διαπλοκή. Τα ευφυολογήματα και οι ιδέες καίγονται εύκολα αλλά η πραγματική αξιοκρατία διαπρέπει αν είναι σωστή. Είναι κάτι σαν νόμος της φύσης.
Χωρίς “ευγονική” ο Έλληνας είναι καταδικασμένος να ζεί στο λάκκο που του σκάβουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι των καρτέλ. Όσο ακούει τους τρόμπες και τα λαμόγια, ο Έλληνας δεν θα δεί ποτέ το φώς στην άκρη του τούνελ. Επίτηδες δεν τον έχουν μάθει στα σχολεία να αποδέχεται το καλύτερο. Επίτηδες τον έχουν κάνει ανίκανο και άχρηστο να σκεφτεί. Τον έχουν μάθει να αμφισβητεί τα πάντα και να μη κάνει τίποτα. Η αμφισβήτηση πρέπει να κινείται εντός ορίων αλλοιώς καμμία δράση δεν έχει νόημα.

Στα σκουπίδια και τα αποκαίδια του ΧΘΕΣ βρίσκει κανείς ειδήμονες δημοσιογράφους που έχουν άποψη για όλα. Δεν έχουν οι αγράμματοι και θρασείς αυτοί τύποι καταλάβει ότι η μπογιά τους πέρασε και ότι είναι καιρός να ξεκουμπιστούν πριν ντυθούν στα πούπουλα με μονωτικό τη πίσα…
O ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΑΧΕΙ ΒΡΕΙ…

Ο Τσίπρας δεν πέτυχε να πείσει κανένα ότι πολέμησε τους κοτσαμπάσηδες. Πρόδωσε την αριτερά. Με ψέμματα επικαρπώθηκε τη ψήφο του Ελληνικού λαού. Θα μου πείτε ότι και η ΝΔ το ίδιο έκανε, όπως και το ΠΑΣΟΚ. Για αυτό λέω ότι όλα τα κόμματα είναι μια παρέα (ακόμη και τα εκτός βουλής).
Με τις νέες άδειες τήλεόρασης θα χρειασθούν νέες συσκευές τηλεόρασης ή μετατροπείς σήματος. Αυτό είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ και ο Τσίπρας κάνει business. Η σχετική διαφήμιση απο τα ΜΜΕ του καρτέλ και τους δημοσιογράφους του παρακράτους έχει ξεκινήσει. 5% φόρο στις διαφημίσεις των ΜΜΕ βάζει ο Τσίπρας αντί για 20%. Εσείς πόσο πληρώνετε σε φόρο και σε ασφάλιση με τα μπλοκάκια; Κάπου στο 50% μήπως;
ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. 4x4…
imagesΤο κυνήγι με το κοριό της ΕΥΠ συνεχίζεται αντί πολιτικού λόγου. Κανείς δεν μιλάει πλέον για βιωσιμότητα του χρέους και για κόφτη. Κανείς δεν μιλάει για μειώσεις σε συντάξεις και σε μισθούς. Κανείς δεν μιλάει σοβαρά για τα εθνικά θέματα. Φτάσαμε στο σημείο να μας κουνάει το δάκτυλο και ο Μεγάλος Χορευτής Κοτζιάς. Απο τη μια λέει, ότι ο Ερντογάν δήλωσε για πρώτη φορά, ότι δεν αμφισβητεί Ελληνικά εδάφη και απο την άλλη μεριά ξεχνάει την αναφορά του ΠτΔ σε νέα ερμηνεία της Συνθήκης της Λωζάνης μπροστά στον Ερντογάν αλλά και τη δημόσια αποδοχή απο το Τσίπρα της αναβάθμισής της! Η γεροντική άννοια…
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΣΚΕΤΗ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…
Ο Τσίπρας κάνει καθημερινο αγώνα για να κάνει τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους ακόμη πιο πλούσιους. 
Έκανε η δουλίτσα με το LNG παρέα με τη Κύπρο στην Αίγυπτο, έστησε τη συμφωνία με το Αμερικάνικο LNG στο terminal της Αλεξανδρούπολης (παρέα με τον Κοπελούζο), έφτειαξε με δανεικά τη συμφωνία της Fraport Hellas (με τον Κοπελούζο πάλι) και τις Ελληνικές τράπεζες, χάρισε το Ελληνικό στο Λάτση και τον έκανε manager στα Ελληνικά κοιτάσματα, προώθησε τα νοθευμένα με βιοκαύσιμα καύσιμα (βιοαιθανόλη), έφερε τη καλλιέργεια μαριχουάνας απο την οποία εταιρείες όπως η γνωστή Mobil Oil του Βαρδινογιάννη θα φτειάχνει φτηνά βιοκαύσιμα που θα πωλούνται στην Ελλάδα ακριβά, εισάγει πολύ ενέργεια κάνοντας κακή διαχείρηση του ιστού και έχοντας ένα κακό σχέδιο για την ανάπτυξη της ΔΕΗ, διανοίγει τον Αξιό υπέρ τη ποτάμιας ναυτιλίας και για το λόγο αυτό φροντίζει να λυθεί και το θέμα με το όνομα της FYROM, πουλάει ακριβά το φυσικό αέριο, κρατάει ακριβά τη τιμή της κιλοβατώρας απο τα ΑΠΕ για να μη φανεί ποιοί και πόσα κερδίζουν απο τα καύσιμα στην Ελλάδα κοκ. Να μη κάνει το κάτι τι του και ο Καμμένος;
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ…

Ο Μητσοτάκης για να τα μάθει αυτά τα κόλπα που κάνει ο Τσίπρας θα περάσουν χρόνια. Είναι αγαθό παιδί το καημένο. Με το σείς και με το σας τον πάει τον Τσίπρα. Χρειάζεται ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗ ΝΔ.
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr