Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

ΦΡΙΚΗ σε άδεια βαγόνια! Μια ανήλικη βίωνε τον τρόμο κάθε φορά που...

Πάτρα: Ρουμάνα εξέδιδε ανήλικη σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια τρένουΜόλις η 25χρονη πήρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι είχε διαμορφώσει σε.

οίκο ανοχής το βαγόνι
Βαρύτατη «καμπάνα» έριξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου σε μια 25χρονη Ρουμάνα, η οποία διαπιστώθηκε ότι εξωθούσε στην πορνεία μια ανήλικη συμπατριώτισσά της κλείνοντάς της ροζ ραντεβού σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια τρένου στον παλιό σταθμό του Ο.Σ.Ε. στην Πάτρα.

Η νεαρή αλλοδαπή είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους πελάτες και, αφού τη συνάντησαν μαζί με την ανήλικη ομοεθνή της σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, συμφώνησαν να έχουν ερωτική συνεύρεση με την 17χρονη με αντίτιμο 50 ευρώ. Μόλις η 25χρονη πήρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι είχε διαμορφώσει σε... οίκο ανοχής το βαγόνι.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι η 25χρονη είχε μεταφέρει την ανήλικη στην Ελλάδα με υποσχέσεις για αξιοπρεπή δουλειά και κατακρατούσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, υποχρεώνοντάς την με τη χρήση βίας να εκδίδεται. Σε βάρος της είχε ασκηθεί δίωξη για σωματεμπορία και μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, καθώς εμπλεκόταν και ο σύζυγός της και το δικαστήριο την καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και πρόστιμο ύψους 65.000 ευρώ.
protothema.gr