Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

Ξανά προς την δόξα τραβά Κοσκωτάς είναι αυτός Στήνει επιχείρηση στην Καβάλα ο Κοσκωτάς

Του ευχόμεθα κάθε επιτυχία αλλά έχουμε και ένα ερώτημα, που βρήκε τα λεφτά, όταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής του το σπατάλησε στην φυλακή υποτίθεται άφραγκος. Σε αυτό το διάστημα που είναι εκτός φυλακής έκανε τόσα λεφτά που να χρειάζεται ιδιωτικούς ντόκους για να ξεφορτώνει πλοία μεγάλου
μεγέθους? Και καλά αυτός κάνει ό,τι θέλει, πολιτική, δικαστική εξουσία δεν υπάρχει να του πει που τα βρήκες? Οι απαντήσεις που μπορεί να δώσει είναι δύο: «αγοράζω και πουλάω προϊόντα από το εξωτερικό με πίστωση», ή να πει «ήταν της μάνας μου». Το περίεργο είναι ότι και κάποιος άλλος  τραπεζίτης που πρόσφατα  έκανε και αυτός Κορυδαλλό και αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας (δεν τον σήκωνε το κλίμα της φυλακής) , που έγινε επιχειρηματίας με τα λεφτά  άλλων, δραστηριοποιείται και αυτός στην περιοχή της Καβάλας.
Στην Καβάλα φαίνεται ότι θέλει να δραστηριοποιηθεί και ο Γιώργος Κοσκωτάς ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη την πόλη προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες να εγκαταστήσει σε λιμάνι της περιοχής αποθήκες σιτηρών.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα k-tipos.gr η αρχική σκέψη να δημιουργήσει αυτές τις αποθήκες στο λιμάνι των Ελευθερών μάλλον απορρίπτεται δεδομένου ότι χρειάζονται υποδομές, οι οποίες δεν υπάρχουν για την υποδοχή πλοίων πολύ μεγάλου εκτοπίσματος.
Έτσι εδώ και λίγο καιρό γίνονται συζητήσεις για να χρησιμοποιηθεί για τον λόγο αυτό το λιμάνι της Νέας Καρβάλης Φίλιππος Β’. Ο Γιώργος Κοσκωτάς αναχώρησε με το απογευματινό αεροπορικό δρομολόγιο για την Αθήνα, από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

Πηγή: www.seleo.gr