Το ινστιτούτο μασάζ ήταν τελικά οίκος ανοχής

Συνελήφθησαν ένας 50χρονος και μία συνομήλική τουΜε την κάλυψη πως πρόκειται για ινστιτούτο μασάζ λειτουργούσε παράνομα οίκος ανοχής σε ισόγειο πολυκατοικίας στην περιοχή των Σφαγείων, στη Θεσσαλονίκη.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα ο 50χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης και μία 50χρονη Γεωργιανή, ως υπεύθυνη του χώρου.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση, για τα αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβασης του Νόμου περί όπλων.
Ακόμη, εντός του χώρου εντοπίστηκαν και δύο νεαρές, 24 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης, δύο ατζέντες χειρόγραφων σημειώσεων και ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (taser).
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr